Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To działa tylko na puste plastiki. Jednak prawdziwy facet uderzy tylko w sytuacji zagrożenia, a nie dlatego, że ktoś się popatrzył.
Gdybym musiał jebnąć w łeb każdego typa który spojrzał na moją dziewczynę, to zamiast chodzić na spacer, do kina, na zakupy, musiał bym się napierdalać co kilka metrów. Wkurwia jak typy patrzą, ale jak masz ładną kobietę, licz się z tym. Bo typy patrzyły, i zawsze będą patrzeć (nawet jak nie ma dupy na wierzchu) i w sumie to patrzenie, to wszystko co w życiu dostaną
Gdybym musiał jebnąć w łeb każdego typa który spojrzał na moją dziewczynę, to zamiast chodzić na spacer, do kina, na zakupy, musiał bym się napierdalać co kilka metrów. Wkurwia jak typy patrzą, ale jak masz ładną kobietę, licz się z tym. Bo typy patrzyły, i zawsze będą patrzeć (nawet jak nie ma dupy na wierzchu) i w sumie to patrzenie, to wszystko co w życiu dostaną
najpierw pokaż te swoją super lalę-koniecznie z kartką sadistic.pl,nickiem i datą a później pisz posty gościu bo przechwalanie się w ciemno może cię słono kosztować.(Gdańsk-wiec już wiem że byle kurewka zedrze cie za swit focie)
i się nie doczekałem aż wyjdzie zza tego monitora
a ten zbierający zostanie uważniejszym obserwatorem, onanistą
dwóch debili i jedna kurwa, tyle w temacie
Ja średnio dwa razy w miesiącu muszę walić w mordę dokładnie w takich samych sytuacjach.
Jest to gwałt wzrokowy bezczelny i Żaden prawdziwy facet na to nie pozwoli.
Pozatym ta satysfakcja uwalic frajera który tak długo nie ruchal że musi patrzeć na cudze..
Jebac takich a przeważnie to degeneraci zyciowi.
najpierw pokaż te swoją super lalę-koniecznie z kartką sadistic.pl,nickiem i datą a później pisz posty gościu bo przechwalanie się w ciemno może cię słono kosztować.(Gdańsk-wiec już wiem że byle kurewka zedrze cie za swit focie)
Chciałem coś powiedzieć o konfrontacji moich dziewczyn z podbojami miśków spod bloku (wszyscy podbijali na okrągło tę samą Paulinę, dopóki się nie zużyła), ale... spoons powiedział już tyle, że pozostaje mi powiedzieć jedno.
No właśnie.
patrzenie, to wszystko co w życiu dostaną
gwałt wzrokowy i to jeszcze bezczelny bo wiadomo że są gwałty bezczelne i kulturalne. Stary zgłoś się do frondy zrobisz karierę bo pierdolisz tak dobrze jak TerlikowskiNo to Justynka99 musisz latać z pajacem w rurkach.
Ja średnio dwa razy w miesiącu muszę walić w mordę dokładnie w takich samych sytuacjach.
Jest to gwałt wzrokowy bezczelny i Żaden prawdziwy facet na to nie pozwoli.
Pozatym ta satysfakcja uwalic frajera który tak długo nie ruchal że musi patrzeć na cudze..
Jebac takich a przeważnie to degeneraci zyciowi.
"najpierw pokaż te swoją super lalę-koniecznie z kartką sadistic.pl,nickiem i datą a później pisz posty gościu bo przechwalanie się w ciemno może cię słono kosztować." kurwa chciałem zacytować jakiś chujowy fragment z tego co napisałeś, ale wszystko jest chujowe
Chłopie, przeczytaj uważnie swoje słowa, i zastanów się jakiej reakcji powinieneś oczekiwać? ;D
Albo inaczej. Typ który ma taka dupę jak moja, i takie życie jak ja, nigdy w życiu nie zniży się do tego, żeby oddawać nawet najmniejszą część swojej prywatności, w celu udowodnienia czegoś, jakiemuś sfrustrowanemu pajacowi z sadola
pozdro
Twój facet cię często bije?
Ja biję mojego, kutasem po zębach i zwieraczu
"najpierw pokaż te swoją super lalę-koniecznie z kartką sadistic.pl,nickiem i datą a później pisz posty gościu bo przechwalanie się w ciemno może cię słono kosztować." kurwa chciałem zacytować jakiś chujowy fragment z tego co napisałeś, ale wszystko jest chujowe
Chłopie, przeczytaj uważnie swoje słowa, i zastanów się jakiej reakcji powinieneś oczekiwać? ;D
Albo inaczej. Typ który ma taka dupę jak moja, i takie życie jak ja, nigdy w życiu nie zniży się do tego, żeby oddawać nawet najmniejszą część swojej prywatności, w celu udowodnienia czegoś, jakiemuś sfrustrowanemu pajacowi z sadola
pozdro
Hehe ale zniżanie się do roli typowego cebulaka, który jak kupi nową kosiarke to nią po chodniku zapierdala żeby na pewno wszyscy widzieli to ci nie przeszkadza królewiczu, idź w pizdu
Typ który ma taka dupę jak moja, i takie życie jak ja, nigdy w życiu nie zniży się do tego, żeby oddawać nawet najmniejszą część swojej prywatności, w celu udowodnienia czegoś, jakiemuś sfrustrowanemu pajacowi z sadola
pozdro
A przede wszystkim nie musi podbudowywać własnego ego anonimowymi przechwałkami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów