Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ktoś mi wytłumaczy, czym gościu zasłużył na odstrzał?
Oglądnąłem 5 razy bo z komentarzy wynika, że tam dokonała się jakaś zbrodnia ale ja nic do chuja nie widzę do by klasyfikowano gościa na kryminał.
Gość wchodzi na klatkę schodową, zerka czy małolata już na tyle osbiegla do przodu żeby mógł wyciągnąć fujarę bez świadków i zrobić pamięciowe o lasce z warzywniaka - taki sam prawdopodobny scenariusz.
Widać tłumaczenie w sądzie masz już opanowane. Nie bój się w końcu cię złapią i zaorają ci dupsko w pierdlu.
Typowy rosjanin. Po tej nacji nie można spodziewać się niczego innego.
Typowy idiota ocenia caly narod przez pryzmat jednego degenerata. Uwazaj zeby ciebie ktos tak nie ocenil.
Typek podchodzi pod profil co drugiego na tym forum.
Jebie Wam się skurwysyny we łbach już całkowicie. Powyższa wypowiedź + np poniższa...
Widać tłumaczenie w sądzie masz już opanowane. Nie bój się w końcu cię złapią i zaorają ci dupsko w pierdlu.
+ większość wypowiedzi pod tym tematem świadczy tylko i wyłącznie o spierdolinie Waszych umysłów. Pierdolone lewackie cweliki, które dzierżąc w garści smartfona, mając na koszulce hwdp albo rybkę narysowaną będą z góry ferować wyroki. Cieszę się że jest tak dużo ameb, łatwo Wami sterować, prowadzać jak psy na smyczy. Tylko jedna osoba trzeźwo zauważyła, że ni chuja nie ma nic na tym filmiku co mogłoby wskazywać na pedofilię. Żadnej wstawki, żadnego odnośnika do artykułu, nic, kurwa 0, ale już łajze pijaną będziecie wieszać, szczać na ryj, ucinać kacapskie kutasy (w sumie i bez powodu warto) a zaraz ukrole Wam dupy przeorają.... Żeby to chociaż jakiś czarno-humorowy kontekst miało, ni chuja, spina na całego.
Hehe jacy Wy jesteście kurwa durni.
Jebie Wam się skurwysyny we łbach już całkowicie. Powyższa wypowiedź + np poniższa...
+ większość wypowiedzi pod tym tematem świadczy tylko i wyłącznie o spierdolinie Waszych umysłów. Pierdolone lewackie cweliki, które dzierżąc w garści smartfona, mając na koszulce hwdp albo rybkę narysowaną będą z góry ferować wyroki. Cieszę się że jest tak dużo ameb, łatwo Wami sterować, prowadzać jak psy na smyczy. Tylko jedna osoba trzeźwo zauważyła, że ni chuja nie ma nic na tym filmiku co mogłoby wskazywać na pedofilię. Żadnej wstawki, żadnego odnośnika do artykułu, nic, kurwa 0, ale już łajze pijaną będziecie wieszać, szczać na ryj, ucinać kacapskie kutasy (w sumie i bez powodu warto) a zaraz ukrole Wam dupy przeorają.... Żeby to chociaż jakiś czarno-humorowy kontekst miało, ni chuja, spina na całego.
Hehe jacy Wy jesteście kurwa durni.
Przyganiał kocioł garnkowi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów