Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To on w nie wyjebał więc dlaczego one
Tak naprawdę to wina kaczora i jego głupiego pomysłu o pierwszeństwie pieszych. Jego za to powinni posadzić. W całej Europie edukują, że przed przejściem dla pieszych należy się zatrzymać a w Polsce uświadamiają, że jak samochód cię pierdolnie na pasach i przeżyjesz to jesteś zwycięzcą, bo to wina kierownika.
Kurwa, co za czasy.
Taki faszyzm wprowadzają dzieciakom, że 70% z nich leczy się psychiatrycznie. Rowerem nie można, na hulajce nie można, grać w piłkę na trawniku nie można...
Tylko się wychuśtać...
Tylko wcześniej transmisję live ustawić, żeby materiał był.
A tak w ogóle to współczuję kierowcy, takie teraz czasy że cię zlinczują za puknięcie małolaty, a za puknięcie dwóch to już w ogóle szkoda gadać...
Zaruchane przez kierowcę
w dupę
kijem od szczotki
Głodnemu chleb na myśli
do głównej z prawej strony na rowerku wyleciały.
Kurwa, co za czasy.
Taki faszyzm wprowadzają dzieciakom, że 70% z nich leczy się psychiatrycznie. Rowerem nie można, na hulajce nie można, grać w piłkę na trawniku nie można...
Tylko się wychuśtać...
Może dla tego że za moich czasów mają c. 6 lat stawałem przed pasami upewniałem się czy mogę przejechać , nie wbiegiwaoem pod koła nie patrząc na nogi ,nie nikt nie jeździł na hulanodze 50km na h , patrząc przed siebie i wpierdalajac się pod koła , naukowo udowodnioniono że ludzie urodzeni po2000 roku są prze internet pozbawieni instyktu samozachowawczego i są mniej iolnteligentini co 10 lat ió Spada o 5! procent !!!
Bez przesady z tą karą. Za gnoja jeździło się we 3 na jednym Jubilacie, ale nie w taki sposób i nigdy kraksy nie było. Zawsze się człowiek martwił o to żeby zawias nie puścił i rower się nie złożył. Pamiętam jak kiedyś policja spuściła mi powietrze z kół jak kumpla wiozłem na ramie do domu na obiad, a potem jak drugi raz nas złapali w drodze powrotnej to wykręcili zawory z wentyli Wulkanizację miał pod domem
rocznik 92. Jeździło się we 2ke, owszem, po wsi. Na odcinku 1km wyminął Cię: wychlany sąsiad maluchem, co do sklepu po drugą jechał, autobus, 2 traktory i jakiś typ z miasta zajebistym audi 80. Teraz każdy dorosły ma samochód i zamiast iść po fajki/do urzędu jedzie autem. Teraz jest inny świat, kierowcy zawodowi lecą 61km/h przez teren zabudowany, a reszta też zapierdala jakby się paliło. U mnie są prawie wszędzie chodniki, więc można zabrać młodego na spacer do sklepu. Ale jak widzę typa co pomiędzy garbami na odcinku 200m rozpędza się do 70 to siekiera się w kieszeni otwiera.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów