📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Cytat:
szlak mnie trafia
Szlak to może być co najwyżej do Brelina.
Bo Panu chyba chodziło o tzw. "Szlag".
łee to nie jest w klimacie sadistica, tam powinno pisać, że nie pozwolili jej dojść do konkursu bo ma kutasa
Not Alone napisał/a:
OOO nie ma żadnego komentarza "Ruchał bym"
sadistic.pl/co-wkurwia-moderatora-vt58628.htm
Not Alone napisał/a:
Ruchał bym
PISOWNIA CZĄSTEK bym, byś, by…
•Cząstki bym, byś, by… piszemy łącznie:
- z czasownikami w formie osobowej, (np. powiedziałbym, zrozumielibyście.
- ze spójnikami, np. jeśliby, gdybyśmy).
•Cząstki bym, byś, by… piszemy oddzielnie:
- po czasownikach w formie nieosobowej, (np. przebaczyć bym nie umiał, zorganizowano by pościg).
- po rzeczownikach, przymiotnikach, przysłówkach, liczebnikach, zaimkach, (np. brat by ci pomógł, wysoki byście podatek zapłacili, bliżej by było tamtędy, jeden byście mogli mi pożyczyć, kto by przypuszczał).
Nauczyć się w końcu!
ludzi1 napisał/a:
łee to nie jest w klimacie sadistica, tam powinno pisać, że nie pozwolili jej dojść do konkursu bo ma kutasa
Również sądze że to sprawa kutasa, który układa się z brzuszka (ładnego brzuszka :X) i cycków na obrazku drugim
Wygląda jakby miała sztuczne cycki
Ja już chyba wiem czemu jej nie dopuścili
sadistic.pl/zom-be-gone-krew-zombies-cycki-i-vt111398.htm?sid=b41447f8...
sadistic.pl/zom-be-gone-krew-zombies-cycki-i-vt111398.htm?sid=b41447f8...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów