Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No wyobraź sobie, że nie można
A jednak można, wybacz
Którą nogę mamy panu amputować?
Prawą.
.....
A nie, jednak lewą.
Jeśli wbiegły na czerwonym, no to klops, ale typ nawet nie zwolnił, a w tej sytuacji chyba obowiązuje zasada ograniczonego zaufania? Inne auta stoją, a nagrywający nawet ruszył i przychamował. Natomast znów - nie wiem jak w tym dzikim kraju.
Nie wiem jak w tym dzikim kraju
W cywilizowanym kraju piesi nie wbiegają na jezdnie, rozglądają się przed wejściem i to nie tylko na jezdnie ale każdorazowo wchodząc na kolejny pas jezdni. W cywilizowanym kraju nie ma przepisów o zakazie wyprzedzania na pasach, bo są niepotrzebne.
Kuwa jak ja bym z takim zapałem do szkoły chodził to może bym ją ukończył .
Skończenie szkoły nic nie daje. Lepiej mieć znajomych, dzięki którym możesz dostać robotę. Piszę to ja, który skończył 2 kierunki studiów i w sumie gorzej na tym wyszedłem niż ci, którzy poszli do technikum albo po prostu balangowali. Aaa i skończyłem też prawo, żeby nie było, że żali się absolwent socjologii.
Skończenie szkoły nic nie daje. Lepiej mieć znajomych, dzięki którym możesz dostać robotę. Piszę to ja, który skończył 2 kierunki studiów i w sumie gorzej na tym wyszedłem niż ci, którzy poszli do technikum albo po prostu balangowali. Aaa i skończyłem też prawo, żeby nie było, że żali się absolwent socjologii.
Prawda, jednocześnie jeśli nie masz znajomości to idziesz zahaczyć się gdziekolwiek w branży za półdarmo. Jak coś potrafisz i jesteś uczciwy to nabywasz pierwszy wartościowy kontakt i otwierają się kolejne drzwi. Przejdziesz tak przez 3-4 firmy i masz dość kontaktów, które w razie potrzeby zawsze coś dla ciebie znajdą i gdzieś polecą. Grunt to być na start skromnym, rzetelnym i uczciwym.
To kierowca tym bardziej debil że wjechał na czerwonym
Kierowca miał zielone, dzieciaki wbiegł na czerwonym.
A ty wiesz że cywilizacja radziecka cywilizacją nie jest?W cywilizowanym kraju piesi nie wbiegają na jezdnie, rozglądają się przed wejściem i to nie tylko na jezdnie ale każdorazowo wchodząc na kolejny pas jezdni. W cywilizowanym kraju nie ma przepisów o zakazie wyprzedzania na pasach, bo są niepotrzebne.
Zresztą zasady o których mówisz obowiązują w Indiach, Pakistanie, częściach Kongo gdzie są drogi, i właśnie w Kacapii. W reszcie świata jak pieszy mając zielone światło wejdzie na jezdnię, ma prawo kontynuować marsz.
A ty wiesz że cywilizacja radziecka cywilizacją nie jest?
Zresztą zasady o których mówisz obowiązują w Indiach, Pakistanie, częściach Kongo gdzie są drogi, i właśnie w Kacapii. W reszcie świata jak pieszy mając zielone światło wejdzie na jezdnię, ma prawo kontynuować marsz.
Wam na tej Ukrainie po awarii w Czarnobylu w głowach popierdoliło więc raczej trudno dyskutować z fantazjami. Tak jest parę zlewaczonych państw które mają problem z określeniem płci, ale ich cywilizację zbudowali prawacy.
W cywilizowanym kraju piesi nie wbiegają na jezdnie, rozglądają się przed wejściem i to nie tylko na jezdnie ale każdorazowo wchodząc na kolejny pas jezdni. W cywilizowanym kraju nie ma przepisów o zakazie wyprzedzania na pasach, bo są niepotrzebne.
Oho, kolejny Sebek M. Niech ci Peretti przyszłością będzie.
Taki masz stosunek do rozsądku? Szkoda, że masz prawa wyborcze.
Wytłumaczę Ci, bo nie masz prawa jazdy albo wyobraźni.
Kilka pasów na drodze.
Na kilku stoją auta i czekają na zielone żeby ruszyć.
Jeden pas wolny, auto dojeżdża do sygnalizacji jakieś 50 -100 metrów przed nią widzi, że zapala się zielone.
Według Ciebie ma przejechać brakujący dystans, zatrzymać się przed sygnalizacją mając zielone ?
Wtedy pisałabyś, że jest pojebany bo ma zielone, ale zatrzymuje się i przez to ktoś mu wjechał w dupę i zginął bombelek z tylnego siedzenia bez zapiętych pasów .
Ps.
Nie myśl nad tym co napisałem, nieprzyzwyczajonym szkodzi. Główka Cię rozboli, mąż będzie niezadowolony, ogólnie weekend do dupy.
Zapaliło się zielone to pojechał. Gówniaki były zasłonięte innym autem i wjebały się na czerwonym.
Kolejny idiota , któremu się wydaje , że na pasach zawsze będzie miał pierwszeństwo.
i właśnie dlatego jak jest przejście a auta stoją to też się zatrzymujesz nawet jak masz wolny pas. Wyrabialiście prawka na jakiś wypizdowiach to was nie nauczyli myślenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów