📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Leniwiec jest na otwartej przestrzeni czyli w środowisku dla niego nieodpowiednim i widocznie poczuł się zagrożony. W jego pociesznym łebku wykiełkowała myśl, że rozpostarcie łap uczyni go większym i groźniejszym.
Chyba się "skurwił" a nie "wkurwił"
Nie wiem co one ćpają, ale też tak chcę!
polsat odbiera
Leniwe bydle. Zaspał...
makasa20 napisał/a:
Leniwce dostają paraliżu ze strachu, następuje skurcz mięśni. Jak by ktoś nie wiedział. Podobno to ich system obronny.
no popatrz to zupelnie tak jak ja... musze sie przebadac w koncu bo juz niewiem czy jestem leniwcem czy czlowiekiem
usnął w czasie wkurwienia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów