Jak w temacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nawet jakby cały się na biało poszprajował to gęba by go zdradziła.
Cały życie grałem na pcecie, a od niedawna posiadam konsolę i po początkowych wkurwach, zacząłem normalnie grać i powiem, że jest to zdecydowanie przyjemniejsze niż granie na kompie, no i można jebnąć się na kanapie .
Cały życie grałem na pcecie, a od niedawna posiadam konsolę i po początkowych wkurwach, zacząłem normalnie grać i powiem, że jest to zdecydowanie przyjemniejsze niż granie na kompie, no i można jebnąć się na kanapie .
Brawo debilu wrzuciłeś siggasa z racist comment bravo ! Nie bede sie rozpisywal , ale jakbys sobie poogladal jego filmy to moze bys zrozumial co mu zycie zrobilo ...
"Człowiek jest jak stolarz; rodzi się, żyje, a później umiera"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów