📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
viwaldo napisał/a:
jebany na ręcznym zawrócił
To było raczej kalifornijskie zatrzymanie "sea edition"
هو شغلها في مكينة الصراف وأنا ما عرفت أثبتها على لابتوبي ALLACH AKBAR!
asdasdasdCytat:
هو شغلها في مكينة الصراف وأنا ما عرفت أثبتها على لابتوبي ALLACH AKBAR!
'Jest wypełnione ATM Maker i nigdy nie wiedziałem potwierdzone Abtopa ALLACH AKBAR' co kurwa?
Są to wody przybrzeżne, więc prawdopodobnie jest wykopana przez pogłębiarkę rynna, której takie duże statki muszą się trzymać, żeby nie osiąść na mieliźnie (ostrożność o ironio!). To może tłumaczyć dlaczego znalazły się tak blisko siebie. Poza tym mogła nastąpić awaria jednego z nich, a dalej to już prawa fizyki. Każda katastrofa to ciąg przyczynowo-skutkowy, który często zaczyna się od błędu człowieka, albo jego głupoty (ale nie zawsze!). Peas yo.
Witam wszystkich jestem po sobotnich wykładach z prawa morskiego, kumpel będzie dumny jak napiszę kto ma pierwszeństwo w takim wypadku :
1.brak sterowności
2.zanużenie
3.ograniczenie sterowności
4.kutry rybackie
5.jachty
6.żaglówkas,motoruwkas xxx -najzwrotniejsze
1.brak sterowności
2.zanużenie
3.ograniczenie sterowności
4.kutry rybackie
5.jachty
6.żaglówkas,motoruwkas xxx -najzwrotniejsze
tyle kurwa miejsca wokoło ... no jak kurwa mozna jebnąć w takim razie w inny statek no jak kurwa ... tępe chuje kurwa kurwa kurwa
ciekawe jak psy kredą zaznaczą ślady hamowania
Manewr PIT na wodzie, ale czad
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów