Jadący Audi a6 około 20-letni mężczyzna wypadł z trasy i uderzył w drzewo. Jego samochód przełamał się na pół i stanął w ogniu. Młody człowiek zginął na miejscu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cudownie owinął się na drzewie
Oczywiście komentarze z gimbazjum. Taka A6, a mogłbyć to nawet model z 2004r, po ostrym jebnięciu w drzewo może tak wyglądać. Mało tego. Ganz noje A6 przy 150-170 po jebnięciu w taki baobab wyglądać bedzie podobnie. Więc skończcie pierdolić o spawaniu i wieku auta.
TheMozg01 napisał/a:
Przełamał się na pół? Pewnie od Pana doktora z Raichu, tylko 150 tyś przebiegu,
Napisz tysiąc i znajdź mi ś w tym słowie.
Kurwa - wyręczyłem cię. Nie pisz tylko przeczytaj
ciekawe ile zapierdalał że tak ładnie się zawinął
Bez względu dla czego tak wygląda, to wina kierowcy, że tak wygląda. Jak zapierdalał, to dobrze, że zdechł, oby więcej tego ścierwa na 2, na 4 i więcej kółkach zdychało w samotności na drzewach nie robiąc nikomu krzywdy. A jeżeli jeździł złomem, to powinien być ostrożny, nie był, zaryzykował, i skrewił. Jednego śmiecia mniej, sprawa zamknięta, dziękuję.
Kolejna brzoza, kolejne zgaszone niewinne istnienie... Ilu ludzi jeszcze musi zginąć na tych drzewach żeby rząd coś z tym zrobił...
@up
Zgaszone niewinne istnienie? Przecież drzewo nie umarło, wyjdzie z tych zadrapań.
Każdy kto może, niech przytuli dzisiaj jedno drzewo. Dziękujemy.
Zgaszone niewinne istnienie? Przecież drzewo nie umarło, wyjdzie z tych zadrapań.
Każdy kto może, niech przytuli dzisiaj jedno drzewo. Dziękujemy.
Dorze ze sam zdechl.
@dogip
Dzięki! Sadistikowe grammarNazi zawsze w gotowości. Jak to dobrze, że jest się do czego przypierdolić, co?
@xpl1337
Widać nie rozumiesz. Albo mało widziałeś, albo jesteś po prostu naiwny. Taki stary a nie wie o co chodzi. Nie zamierzam kontynuować dyskusji z kimś, kto stawia na równi samochód prosto z fabryki i klepany z dwóch/trzech.
I nie mierz wszystkich swoją miarą. Skoro Ty nie umiesz rozpoznać składanego/spawanego auta, to gratuluję
Dzięki! Sadistikowe grammarNazi zawsze w gotowości. Jak to dobrze, że jest się do czego przypierdolić, co?
@xpl1337
Widać nie rozumiesz. Albo mało widziałeś, albo jesteś po prostu naiwny. Taki stary a nie wie o co chodzi. Nie zamierzam kontynuować dyskusji z kimś, kto stawia na równi samochód prosto z fabryki i klepany z dwóch/trzech.
I nie mierz wszystkich swoją miarą. Skoro Ty nie umiesz rozpoznać składanego/spawanego auta, to gratuluję
a gdzie pojazd po bmw i jego kierowcy ze to bezmozgi dresik?
a nie czekaj, to audi, czyli tutaj zawinilo drzewo
a nie czekaj, to audi, czyli tutaj zawinilo drzewo
powyżej podniósł ktoś ważną kwestię - po kiego diabła te drzewa przy drogach? W innej sytuacji kierowca po prostu wjechałby na pole....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów