📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myślałem że po trafieniu w sarne pojadą już wspólnie w stronę zachodzącego słońca...
@quartz75: Co Ty pierdolisz?! Kilkanaście kilogramów?! Hahahahahahahahahahahaha
Woziłeś chyba w DeerHunter na fejspruku -.-
Woziłeś chyba w DeerHunter na fejspruku -.-
Dlaczego marnujecie swój czas na dyskusję z debilem?
I nawet tego nie wiesz, że padlina w pewnym etapie więcej waży niż przed zgonem.
Tak, z nieba jej przybywa kilogramów. Wydaje się cięższa bo traci spoistość. Trup może stawać się tylko i wyłącznie lżejszy chyba że czymś nasiąknie.
I nawet tego nie wiesz, że padlina w pewnym etapie więcej waży niż przed zgonem.
Tak, z nieba jej przybywa kilogramów. Wydaje się cięższa bo traci spoistość. Trup może stawać się tylko i wyłącznie lżejszy chyba że czymś nasiąknie.
Bo gnije durniu, a gnije zwykle na ziemi. Zachodzą takie procesy, że chłonie wilgoć z podłoża i powietrz. Puchnie jak topielec, masa w pewnym momencie też się zwiększa.
A speców od skupów zapraszam do pochwalania się, jakież to sztuki zdawali i po ile kg miały. Zawsze można zamazać swoje dane i koła łowieckiego. Przecież to takie proste pajace.
@flassh - jak nie masz nic do powiedzenia ale się silisz na jakieś rozbudowane zdania to znaczy jedno. Faktycznie nie masz nic do powiedzenia. Więc ci odpowiem jak ty mi - weź spierdalaj. Albo kurwa zabierz głos w jakiś sensowny sposób. Bo na razie to tylko skutecznie starasz się udowodnić, żeś jest cymbał.
A speców od skupów zapraszam do pochwalania się, jakież to sztuki zdawali i po ile kg miały. Zawsze można zamazać swoje dane i koła łowieckiego. Przecież to takie proste pajace.
@flassh - jak nie masz nic do powiedzenia ale się silisz na jakieś rozbudowane zdania to znaczy jedno. Faktycznie nie masz nic do powiedzenia. Więc ci odpowiem jak ty mi - weź spierdalaj. Albo kurwa zabierz głos w jakiś sensowny sposób. Bo na razie to tylko skutecznie starasz się udowodnić, żeś jest cymbał.
To sarna wytresowana przez policję do natychmiastowego karania za łamanie przepisów (przekroczenie podwójnej ciągłej). Film był pokazowy dlatego nikomu nic się nie stało, normalnie sarny są uzbrojone w noże przymocowane do racic którymi podrzynają gardło motocykliście i uciekają.
miał szczęście że wyskoczyła po zakręcie kiedy względnie wolno jechał, na prostej jak by glebnął to by tak szybko się nie pozbierał
Mnie zastanwia, czemu nie wymyslono ejszcze jakis ultradzwiekow, ktore aua by nadawaly, tym samym odstraszajac wszelaka zwierzyne?
koles nie byl zaskoczony... chyba juz sie poznali wczesniej.
@MaczoJuh
Wymyślono już dawno, gówno dają. Zwierzyna nagle zbudzona, spłoszona jest nieobliczalna i tyle.
Wymyślono już dawno, gówno dają. Zwierzyna nagle zbudzona, spłoszona jest nieobliczalna i tyle.
Jak w GTA. Zajebał, podniósł motor i pojechał dalej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów