📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdolę !
ile można nakurwiać o tych lusterkach i osobówkach....fajnie raz drugi ale nie kurwa przez kilka miesięcy to samo napierdalać pod każdym tematem gdzie przewija się motocykl
ile można nakurwiać o tych lusterkach i osobówkach....fajnie raz drugi ale nie kurwa przez kilka miesięcy to samo napierdalać pod każdym tematem gdzie przewija się motocykl
@BoBoViTa1 Nie spinaj, bo motocykliści są spoko, ale z automatu stajesz się "dawcą nerek" gdy zaczynasz odpierdalać na motocyklu chuj wie co. Szacunek ludziom z pasją, ale wszystko co robisz rób z głową.
Hmmm nie żeby coś, ale osoba, która pieprznie nawet przy 60km/h w drzewo motocyklem może być już na tyle "zmasakrowana", że jedyne co z niego można sobie pożyczyć to paznokcie.
Ma refleks jak szachista ze ślepotą
Niebawem ide spać więc tak dla informacji dodam, że lawina gówna na mojej twarzy nie wylądowała .
Cytat:
wg. mnie kierowca motocykla, który nagrywał całe zdarzenie miał w chuj czasu, żeby zareagować, z daleka było widać, że tamci się pierdolną. Tak więc chuj nie kierowcy
Tobie Sie tyko tak wydaje Gosciu byl pewny, ze sie wyjebia na 'poboczu' i nie zachacza o niego..
Ostatnio wracalem autkiem, i widzialem sarne, rowniez myslslaem, ze ja omine, a glupia nagle wbiegla mi pod kola... I chuj lampa poszla.
Tylko denerwuje mnie jedno Malinowy... Zauważ, że motocykle to nie tylko Supersporty, ale też inne maszyny aa każdy kto wsiada na 2 kołka od razu jest dawcą dlaczego? Jeśli ktoś śmiga kilkanaście lat i trenuje na różnorakich torach pod kontrolą instruktorów a potem wyjeżdża na ulice i śmiga z "hiper" prędkością: 120 km/h to wcale nim nie jest bo technikę i umiejętności ma dopasowaną do szybkości. A każdy, że się zabije bo przecież motocyklista więc zło wcielone. Filmik idealnie pokazuje, kilku gości, początkujących jadących raczej przepisowo, tylko bez wiedzy i zaliczają po prostu glebe, a ci że dawca. TO najbardziej wkurwia, bo błędy się zdarzają. A nawet jak już zapierdala 300 km/h to uwierzcie ze zwykła pipa się do tylu nie rozpędzi to po pierwsze, po drugie to nie jest tez taki proste aby coś takiego wykręcić na publicznej...
Pasja-srasja. Wszystkie burki w okolicy sobie kupiły suszary po powrocie ze zmywaka, to ty też musiałeś. A w ogóle to na filmiku widać, że osobówka złośliwie uruchomiła lusterka nie patrząc w spryskiwacze. Pewnie z zazdrości o małego fiutka.
Suszary, ahahahha, chyba szlifierki jełopie
Pasja-srasja. Cebulactwo, lvl over 99.
Pasja-srasja. Cebulactwo, lvl over 99.
jadą na zlot użytkowników romet komar
@BoBoViTa1 Mi chodziło o brak myślenia. Wiedza, technika, opanowanie maszyny trenowane na torach są super ważne, ale jak ktoś jest idiotą to i na skuterze się rozjebie. Teoretycznie dając upust swoim żądzom na torze jesteś spokojniejszy na drodze. Jeśli jednak ktoś musi zapierdalać to niech robi to na sprawdzonej drodze, terenie który zna. Na filmiku kolesie nie ogarniają niczego, (0:25) dwóch typów na podwójnej ciągłej wyprzedza, koleś który przyjebał, też chuj wie o co mu chodziło. Jeździsz z głową, bierzesz odpowiedzialność za to co robisz i jesteś gotów ponieść konsekwencję gdy (odpukać) coś pójdzie nie tak to zajebiście. Jednak zawsze ktoś powie "Jechał za szybko, dawca." nawet gdy to nie było z twojej winy, a ty jechałeś przepisowo.
MaczoJuh napisał/a:
Ostatnio wracalem autkiem, i widzialem sarne, rowniez myslslaem, ze ja omine, a glupia nagle wbiegla mi pod kola... I chuj lampa poszla.
To teraz nie "myslslae" tylko POMYŚL dla odmiany dlaczego sarny omija się wielkim łukiem z prędkością 0,1 km/h. Rzecz jasna to też nie gwarantuje tego, że stojący na poboczu właśnie omijany przez Ciebie tym spacerowym tempem zwierzak nie rozpędzi się, przypierdalając w bok Twojego auta.
Te sarny i zające to jebani samobójcy. Siedzą godzinami w krzakach i czatują na samochód pod który można by się tu wpierdolić - jeszcze najlepiej jak auto ma niedawno robiony zderzak.
Jeansy, no kurna motocykliści za dychę. Kilka patolów za motocykl, nie stać na strój za conajmniej tysiaka. Geniusze. Po za tym mam wrażenie że ci z GoPro to trochę idioci. Akurat nie ten, ten z innego powodu. Bo po chuj komuś goPro? Po skończonej trasie odpala sobie filmik ? To tak jak być na koncercie i zamiast go przeżywać nagrywać go aby obejrzeć. Idioci bo robią popisówki na yt, może 1% chce kamerkę aby udowodnić komuś winę na policji, z tego 1%, 90% poszkodowanych wrzuci filmik na yt. A kilka tysięcy obejrzy i zapomni 5 minut później, nawet kamerka się nie zwróci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów