Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale mnie rozpierdala wasza mentalnosc
Jak zabijaja dziecko to wiekszosc uznaje to za dobry material albo mówi, że gówniak się doigrał
Jak zabijaja jakies zwierze nawet przez przypadek to wiekszosc by powiesila za jaja i chuj wie co jeszcze
Ja rozumiem wkurw, ale wygląda na to, że niektórzy zamiast dzieci mają po prostu pieski
Mamy po prostu wyjebane na ludzi. Ziemia jest przeludniona. Wiekszosc jest tak glupia ze nie zasluguje na zycie.
Urwałbym mu ten pusty barani łeb gołymi rękami. Co za pierdolony zjeb......aż się zagotowałem. Nad słabszym i bezbronnym zwierzakiem się znęca, chory pojeb. Ciekawe czy do silniejszego by podskoczyła ciota jebana?
Ale jak rozdupcy komuś łeb przejeżdżającą ciężarówka to już nie jesteś taki wrażliwy... na h.j siedział u niego? Mógł sobie znaleźć innego pana.
Urwałbym mu ten pusty barani łeb gołymi rękami. Co za pierdolony zjeb......aż się zagotowałem. Nad słabszym i bezbronnym zwierzakiem się znęca, chory pojeb. Ciekawe czy do silniejszego by podskoczyła ciota jebana?
Ciekawe ile tu razy cieszyłeś mordę jak człowieka katowali, albo jak umierał w męczarniach. A jak jakiś piesek spadł z motocykla to już się zesrałeś, jak może piesek być ważniejszy od człowieka. Weź idź wracaj do swojego chłopa i wystaw mu dupę bo to ewidentnie nie portal dla ciebie.
Jak widać, że pies to lubi. Przecież nie chciał jechać na siedzeniu z tyłu. Jesteś zbyt wrażliwa, może wytnij se lechtaczke
Mordo cały Saditic polega na tym że się wrzuca filmy gdzie ludzie się znęcają nad słabszymi. W ogóle niemożliwe jest znęcanie się nad silniejszym, bo jeśli się nad nim znęcasz, to znaczy, że ta druga osoba jest słabsza.
za delikatna jesteś na sadola, idź sobie kredkami chodnik pokoloruj
rok szkolny się zaczął i widać, że prac domowych wam nie zadają
Mamy po prostu wyjebane na ludzi. Ziemia jest przeludniona. Wiekszosc jest tak glupia ze nie zasluguje na zycie.
Ta, chyba gównem tj murzynami, ciapakami i hindusami
Ostro o swoich starych.
Wielbiciele piesków już stają w obronie i hejt na tych co się śmieją z sytuacji z biednym pieskiem xDDD
Ahahahaha! Ładnie pojechał ze smalcuchem! Przed przetopieniem na smalec dobrze jest pchlarza trochę poganiać.
Dokladnie tak jak jebanego kaszojada.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów