Kolejna porcja zdjęć ludzi z widowni w programie Ellen.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o chuj chodzi z tymi nagrodami apple? to jakies w modzie teraz jesT?
Bogusław Łęcina napisał/a:
Niektórzy tak narzekają, jak by byli zmuszenie do oglądania
Przez parę dnie się stoczył w chuj.
sam nie dłużej tu jesteś
Co jest kurwa fajnego w FB, wstawianiu kurewskich zdjęć i propsach od starych? Do tego "lubie to" Kurwa, ten świat się stacza. Widownia to same imbecyle, bo za chuj nie rozumiem, jak można akceptować takie zachowanie.
Dobrze, że ta zjebana prowadząca nie ma zjebanego ryja i nie wstawia zdjęć na fb.
patrze na nia mysle na bank lesba, wikipedia potwierdzila.
ale gówno, nie lubię jej
TomdeX napisał/a:
Kurwa mać, sadistic - coś sadystycznego, niesmacznego dla przeciętnego odbiorcy... jeśli na główną miałyby trafiać takie treści to sory... ale istniałby tylko Hard. Bo od kiedy sadystyczne są wypadki, gdzie nie ma flaków, jakieś psy, gadające papugi...
Nie podoba się? Wypierdalaj na Harda. Pod połową moich tematów takie 2-3 komentarze się zdarzą i nie wiem co sobie myśleć, zbędny komentarz, bo chuja wnosi i jeszcze wkurwia wstawiającego."
To chyba słowa Tomdexa, prawdaż?
Za dużo języka obcego i gimbaza się gubi. A film całkiem bekowy, ze świecą szukać czegoś podobnego w rodzimych stacjach. My mamy tylko wiadomości i 40 telenowel które w ilości odcinków gonią 'modę na sukces', do tego kilka 'trudnych spraw'. Nie spodziewaliście się chyba w telewizji publicznej pokazywania zdjęć z ruchania kozy na melanżu z kolegami, to nie Rosja.
trzy razy sprawdzałem... i niestety dobrze wpisałem adres strony. A już przez chwile miałem nadzieję że pomyliłem się i wszedłem na kwejka.... a jednak sadistic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów