📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LtPyro napisał/a:
Raczej rtg, bo do rezonansu nie wolno wprowadzać metalowych przedmiotów. Chyba, że jest to jeden z tych noży ceramicznych ;]
Nóż ceramiczny ma w rękojeści zatopiony kawałek metalowego elementu, żeby nie dało się go przenieść przez "bramkę".
SP. Jestę Expertę. Widać zakrzywienie głowni powstałe w wyniku uderzenia, nóż ceramiczny by się złamał.
Raczej nie nadaje się na harda, nie ma pokazanej krwi tylko fotki z prześwietlenia.
Jak myślicie?
Jak myślicie?
W 2004 roku holenderska aktorka Georgina Verbaan zadziwiła krytyków, którzy wątpili w autentyczność jej piersi publikując imponujące zdjęcia rentgenowskie na jej stronie internetowej.
Wyniki jednoznacznie dowiodły, że 25-latka nie zoperowała sobie piersi. Podejrzenia pojawiły się po emisji grudniowego Holenderskiego Playboya.
(chyba chodzi o grudzień 2003)
Niektóre są nawet creepy, szczególnie zmiażdżona czacha, a reszta to po prostu rentgen bywalców harda
3/4 słabe przeróbki osób które nie widziały takiego zdjęcia jeszcze lodówki tam brakuje
Haha ta kaseta w dupie rozjebała wszystko
wodzwioski napisał/a:
Haha ta kaseta w dupie rozjebała wszystko
Abo Modern Talking, albo Pet Shop Boys...
musze znalesc jakas dupere zeby gale robila bo na lewym sie chujowo smiga
Przychodzi facet do lekarza
-panie doktorze nagminnie mam bóle w okolicy łokcia _
- niech pan wyjdzie z wanny jak pan wali konia
-panie doktorze nagminnie mam bóle w okolicy łokcia _
- niech pan wyjdzie z wanny jak pan wali konia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów