📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Normalne u sióstr. Pewnie u tych z rodzeństwa też.
Macx83wwww napisał/a:
Jian Feng
Ta historia to był Fake News.
ibtimes.com/jian-feng-new-ugly-baby-photo-attributed-chinese-man-who-s...
theweek.com/articles/470882/man-who-sued-wife-birthing-ugly-baby-updated
Updated 12/5/2013: Snopes claims the story might be a hoax.
Prawdziwą ofiarą jest modelka, która wzięła udział w sesji zdjęciowej a jej zdjęcie zostało wykorzystane do stworzenia NIEPRAWDZIWEJ histori.
Tu jej historia:
Biedny brudnopis może tylko jedno zaoferować, a to i tak jej własnym zdaniem za mało...
Macx83wwww napisał/a:
Coś tam znalazłeś z niszowej stronki, może i prawda, ale tak naprawdę sam gówno wiesz - ,
To był FAKE NEWS. Nie łykaj wszystkiego co zobaczysz w internecie, nie bądź PELIKANEM.
Tu masz prawdziwa historię:
octave25 napisał/a:
To był FAKE NEWS. Nie łykaj wszystkiego co zobaczysz w internecie, nie bądź PELIKANEM.
Aha. Czyli akurat ta internetowa historia jest prawdziwa?
octave25 napisał/a:
Ja tam nie łykam, może ty piguły lub co innego..
Macx83wwww napisał/a:
Ja tam nie łykam, może ty piguły lub co innego..
Nie potrafisz przyznać się do błędu co? Brzydka cecha.
Macx83wwww napisał/a:
Coś tam znalazłeś z niszowej stronki, może i prawda, ale tak naprawdę sam gówno wiesz - ,
Snopes.com jest stroną tropiącą fejki i kłamstwa od 1994 roku, nie nazwał bym jej niszową. Cała historia opiera się na pojedynczym tekscie napisanym w Heilongjiang Morning Post A często jest okraszana zdjęciami z reklamy chirurgii plastycznej w której występowała modelka.
dwakilo napisał/a:
Aha. Czyli akurat ta internetowa historia jest prawdziwa?
A zyj w niewiedzy. Wisi mi to. XD
octave25 napisał/a:
Nie potrafisz przyznać się do błędu co? Brzydka cecha.
Brzydka cecha to pisać na kogoś inwektywy nie znając go, poza tym naucz się czytać ze zrozumieniem, napisałem ,,może i prawda.''
Macx83wwww napisał/a:
Brzydka cecha to pisać na kogoś inwektywy nie znając go, poza tym naucz się czytać ze zrozumieniem, napisałem ,,może i prawda.''
Nazwanie kogoś PELIKANEM, bo łyka i rozpowszechnia nieprawdziwe informacje dla publicznego poklasku, jest dla ciebie inwektywą? Ciesz się, że nie nazwałem cię kłamczuchem i manipulatorem. Strasznie delikatny jesteś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów