18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Zdjęcie z rezonansu
donszymon • 2012-10-12, 18:07
Jeden z widoków mojego rezonansu magnetycznego. Już wiem skąd ludzie biorą inspirację podczas tworzenia potworów do gier i horrorów...
Kurwa, nie wiedziałem że jestem aż taki brzydki!
Zgłoś
pauauek 2012-10-13, 14:49
Eee tam odrazu nieogolony do zdjęcia zdjąłem czaszke :E

PS. "A ja uważam że kolesiowi którego mózg tak wygląda nie jest do śmiechu. Rzeczywiście wygląda to jak uśmiechnięta buźka, a w sumie to jest obraz wzmożonego ciśnienia śródczaszkowego i uciśniętych komór." Ja uważam, że zdania nie powinno się używać od "a" i jakoś lekarz nie postawił takiej diagnozy jak Ty, ale spoko jesteś światowej klasy konowałem

Dulce et decorum est pro patria mori
Zgłoś
maciej1988 2012-10-13, 16:01
To powiedz jaką diagnozę postawił. Jasne jest że nie musi to być akurat to co napisałem ale jest to możliwe.
Zgłoś
pauauek 2012-10-13, 20:39
maciej1988 napisał/a:

To powiedz jaką diagnozę postawił. Jasne jest że nie musi to być akurat to co napisałem ale jest to możliwe.

Postawił diagnozę, że jest wszystko okej. Tych zdjęć mam około 170. Jak byś nie wiedział to tomograf fotografuje, wiele warstw mózgu, a nie tylko jedną. Więc dziwie się jakim cudem na podstawie jednego zdjęcia postawiłeś diagnozę...

Dulce et decorum est pro patria mori
Zgłoś
Hellraiser 2012-10-14, 2:20
Łooo.. Prawdziwy potwór w Tobie siedzi :p
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów