📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To nie w Rosji. Nie wiesz, że tam walczyli we trzech? Jeden miał miecz, drugi tarczę, a trzeci brał to co zostawił pierwszy albo drugi po tym jak go zajebali. W ten sposób ruskie zawsze mieli przewage liczebna.
Ostatnio zdobywalem lodowke z widelcem w reku...
+
Oczywiscie ze ja tylko przewietrzylem , gdyz okazala sie pusta
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
+
Ostatnio zdobywalem lodowke z widelcem w reku...
+
Dobrze wiedzieć...
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
odnośnie filmiku od dadzbog - zobaczyc taką "akcję" na żywo ... to dopiero cos
piołun
jak widziałeś od wewnątrz to jeszcze bardziej Ci zazdroszczę
jak widziałeś od wewnątrz to jeszcze bardziej Ci zazdroszczę
dawno się tak nie uśmiałem, śmieszna koordynacja w tych strojach plus te spadające drzewa które chyba wzieli na poważnie
Świetnie jak koleś wychodzi za kadr a tutaj nagle 2 metrową belą drewna dostaje po mordzie
Pozdrawiam Wsyztskich ktorym kiedykolwiek chcac lub nie chcac zrobilem krzywde na jakimkolwiek turnieju czy bitwie .
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów