Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pięknie mordy widać. Operatorka może mieć nieźle problemy
Z art. 191a § 1 k.k. - zgodnie z nim kto rozpowszechnia wizerunek nagiej osoby lub osoby w trakcie czynności seksualnej bez jej zgody, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5 lat.
To się tyczy chyba też OPa
Zawsze mogła zgubić telefon którym to nagrała. Czy coś
Z art. 191a § 1 k.k. - zgodnie z nim kto rozpowszechnia wizerunek nagiej osoby lub osoby w trakcie czynności seksualnej bez jej zgody, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5 lat.
To musi ją najpierw zgłosić, tak samo robią ci Sdm samo zwanczy łowcy pedofilów, jeszcze nikt ich nie zgłosił za upowszechnianie ich wizerunków.
Typ nie przyznaje się do końca, pewnie jakby miał nawet fiuta w jej dupie powiedziałby że to ktoś włożył.
Te kurwy robią to samo, nawet gorzej. Nie przyznają się i jeszcze z mordą - że jak śmiesz je sprawdzać ! - że zero prywatności ! Te kurwy są gorsze od facetów
pod tym względem.
Tutaj nie było żadnej czynności seksualnej także jest ok. I oby frajer i jego dziwka dostali HIVa
ty znawco prawa, skopiowałeś opis pierwszej lepszej kurwy z szołapa i mędrca zbijasz!
Panie i panowie to stary filmik
Dokladnie. ma z 8-10 lat Widziałem go już chyba, na każdym portalu z filmikami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów