Kolejne perypetie Henia w Pamiętnikach z wakacji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
niczym z CSI MIAMI
Kurwa chuj że nawet łyka piwa za to nie dostane ale muszę to napisać-wrzucił ciemne szyby i skurwiel taki że Seagal się kurwa chowa. Człowiek z jebanymi zasadami-które dyktuje życie i mięsny jeż!
Te spasłe "cuś" ma 26 lat? Myślałem że ta larwa ma z 35.
alan10 napisał/a:
Wszystkie wstawki pochodzą z jednego odcinka czy akurat w tym serialu występują cały czas ci sami ludzie? Pytam z ciekawości, bo widzę tego kaszalota już trzeci raz, a wydawało mi się, że w tych gównach typu "dlaczego ja?" co odcinek jest kto inny.
I znowu to napiszę: nie mam w domu telewizora i jest mi z tym zajebiście dobrze
Historia Henia, Beatki i ich mięsnego jeża są w całości z jednego odcinka.
Te Pamiętniki z wakacji są tak głupie po to, żeby przyciągnąć widownie, ale widać, że tę opcje z okularami i "Adios" scenarzyści zrobili dla własnej beki
Czy to kurwa faktycznie leci gdzieś w telewizji ? Czy ktoś dla picu walnął tam w rogu paszportowe słoneczko? Szczerze nie oglądam telewizji za dużo ostatnio, ale żeby aż tak zeszła na psy? Przy tym to kurwa Klany i inne to majstersztyki spielberowskie... Dżizusie.
Donald Tusk napisał/a:
Czas na zbiorczy na te polsatowskie gówna.
hell yeah !!
Ps. Leci , a gdzie indziej niz polska telewizja bys znalazl takie gowno ??
Pewno 100 % zamierzone ... karmia ludzi takim gownem robiacym ludziom wode z ( o kurwa serio to napisze...) mozgu ( omg kurwa z czego ... ) a potem starczy takiej 60 letniej zaaplikowac troche werbalnej perswazji i juz jest wasza ... zaleznie od poziomu zwyrodnienia zrobili byscie z nia co trza
PS2. Adios !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów