📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
goście jeżdżący autami za ok ~1.000.000 zł? (tak tylko NA PRZYKŁAD )
bo tacy mogą mieć KAŻDĄ (totalnie kurwa bez wyjątku) więc mogą przebierać - a ta z filmiku całkiem przeciętna jak na polskie standardy (pomijając fryza) więc się tak nie ślińcie
albo nie... zmieniam zdanie po obejrzeniu całości - w chuj paszcza brzydka.
goście jeżdżący autami za ok ~1.000.000 zł? (tak tylko NA PRZYKŁAD )
bo tacy mogą mieć KAŻDĄ (totalnie kurwa bez wyjątku) więc mogą przebierać - a ta z filmiku całkiem przeciętna jak na polskie standardy (pomijając fryza) więc się tak nie ślińcie
albo nie... zmieniam zdanie po obejrzeniu całości - w chuj paszcza brzydka.
1) obcięta jak facet chociaż fajna dupeczka 2) powód żeby dostać 25 lat...nawet nie patrzyłem do końa...na bank fake
Fake, gdzie są kable od TV i konsoli?Prąd też miał przez wifi?
Zadowolenie z zabicia w tym przypadku trwa dłużej, niż pobyt w więzieniu.
Mac pizda ^^
Fejk jak chuj!! Kto trzyma lapka, telewizor i konsole ta pokaz bez podłączonych kabli ?!
żadna miłość nie jest tego warta ... żadna
PS: powinni ją ukamienować .
PS: powinni ją ukamienować .
Ja to bym się śmiał, jakby przez pomyłkę zrobiła to we własnym mieszkaniu
Fafkulce napisał/a:
Może i zachowała się jak sucz ale po co zdradzać taka laskę??
Widocznie coś z nią nie tak. Facet bez powodu by nie zdradził.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów