📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
To jest kurwa dramat społeczny. Patrzcie na tych idiotów, każdy przebrany za Stańczyka, kopią i skaczą po aucie pod którym leżą ludzie. Oczywiście każdy z telefonem w ręku bo trzeba to nagrać. Ten tłum razem wzięty nie miał razem 20IQ żeby wpaść na pomysł podnieść dupe tego auta i wydobyć poszkodowanych.
Co za jebana, zdałniona genetycznie dzicz. Wszyscy do odstrzału.
o co tyle krzyku przecie zabawa była przednia
It's a prank bro
Ryzykowny sport, ryzykowna widownia.
Jak widzę takie akcje to od razu kojarzy mi się ten filmik: youtu.be/-8uedG1fs2Q
wojtas09999 napisał/a:
Zawsze jak są drifty to znajdą się idioci co spierdalaja się na sam środek driftu
chcą byc w centrum uwagi, udało sie
Też bym robił zjeżdżał jakichś jebanych aktywistów na swojej drodze. Brawa dla kierownika
wypierdalaj
Mentalność czarnuchow poziom max. najpierw skaczą jak pojebani ze szczęścia że ktoś driftuje a jak się coś odjebalo to niszczą typa którego jeszcze przed chwilą kochali 😂
Banda lemingów, Pokolenie do samounicestwienia,
Nie trzeba nawet gazu odkręcać -
sami dadzą się przejechać patrząc w ich mózg na dłoni
Nie trzeba nawet gazu odkręcać -
sami dadzą się przejechać patrząc w ich mózg na dłoni
wojtas09999 napisał/a:
Zawsze jak są drifty to znajdą się idioci co spierdalaja się na sam środek driftu
To tacy sami debile jak ci co biegają pomiędzy bykami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów