📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie rozumiem pewnych osób, czy im kurwa płacą za robienie z siebie debila w necie. bo jak tak to może być dochodowy biznes^^
W starożytnym Rzymie ojciec musiał pod karą bycia niewolnikiem zabić swoje upośledzone/niepełnosprawne dziecko. I kurwa tego mi w polskim prawie brakuje. Od razu mniej popierdolonych ludzi na tym Świecie, a w szczególności takich debili
zielonypompon, myślisz, że byłbyś tutaj z nami gdyby było jak napisałeś?
Znałem go z forum Adamentytowa Wieża (portal o grach The Elder Scrolls). On jest tak pokurwiony w standardzie, czytając jego posty można samemu oszaleć.
Czy tylko ja skojarzyłem go z tym kucharzem? Podobny styl wypowiedzi mają w sumie...:
Wygląda, jakby od niego śmierdziało.
Przymusowa służbo wojskowa - WRÓĆ!!!
Chuja tam ostry. Około 51-53% zawartości chilli (zielona zakrętka)
Z czerwoną zakrętką (70%) jest znacznie lepszy. I ostrzejszy.
Chociaż fakt - do Death Sause nie ma porównania.
@ edit
Z czerwoną zakrętką (70%) jest znacznie lepszy. I ostrzejszy.
Chociaż fakt - do Death Sause nie ma porównania.
@ edit
Mówi składnie jak Czesław Mozil
Jak dla mnie koleś chciał być smieszny jak w kreskówce, daje mu jakies 16 lat to ten niebezpieczny wiek w którym nie czaisz ze za nie długo bedziesz sie cholernie za siebie wstydził po czyms takim, chociaż fakt, gosciu przebił wielu innych tym idiotyzmem
Recenzja drzemki, są lepsze gdy dłuższe niż pół godziny, polecam drzemki!
O! Dziwna część sadistica?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów