📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za trance zawsze piwo
Pierdole i subskrybuje, ten projekt zrobił na mnie gigantyczne wrażenie. Gratuluję stary
Wszystko fajnie , tylko szczerze myślałem że może i jako same się otwierają .
A to owszem fajnie wygląda ale i prad wpierdala
A to owszem fajnie wygląda ale i prad wpierdala
@bravoteampolska
Drzwi pracują przy napięciu 3V, a pobór prądu tego silniczka to z tego co pomierzyłem 30mA, w więc całkowita moc tego napędu to ok. 0,1W. Nie wiem jakie są straty na zespole prostowniczym (może jakiś elektryk się wypowie), ale jak przyjdzie zasilacz (ładowarka od maszynki do golenia 3.2V, 100mA) to całość nie powinna zeżreć więcej jak 3W.
Ogólnie to dzięki za Wasze komenty
Drzwi pracują przy napięciu 3V, a pobór prądu tego silniczka to z tego co pomierzyłem 30mA, w więc całkowita moc tego napędu to ok. 0,1W. Nie wiem jakie są straty na zespole prostowniczym (może jakiś elektryk się wypowie), ale jak przyjdzie zasilacz (ładowarka od maszynki do golenia 3.2V, 100mA) to całość nie powinna zeżreć więcej jak 3W.
Ogólnie to dzięki za Wasze komenty
Prawdziwy sadol, do czyszczenia babę pogonił (13:04).
Swoją drogą co byś powiedział na konstrukcje bez silnika. Czysto mechaniczna kręcącą się tylko przy otwieraniu/zamykaniu drzwi? Trochę kombinacji z mechanizmem przenoszącym napęd z zawiasów, ale efekt też by był niczego sobie
P.S. - Podepnij pod to wentylator, żeby żaden jebany hejter nie pytał "po co?"
Swoją drogą co byś powiedział na konstrukcje bez silnika. Czysto mechaniczna kręcącą się tylko przy otwieraniu/zamykaniu drzwi? Trochę kombinacji z mechanizmem przenoszącym napęd z zawiasów, ale efekt też by był niczego sobie
P.S. - Podepnij pod to wentylator, żeby żaden jebany hejter nie pytał "po co?"
To nie jest techno... To jest Trance Taki gatunek muzyczny XD Trafiles w moje gusta muzyczne Fantastyczna praca chlopie !
A ja się pytam gdzie byli rodzice! Nie no żartuję. Super pomysł. Inwencja ludzka nie zna granic. Wspaniały projekt. Pozdr
Dzięki za tuta, zawsze marzyłem o takich drzwiach w wersji full amelinium do mielenia ludzi
świetne! boli mnie natomiast to, że znalazło się kilku idiotów, którzy zamiast oceniać kawał dobrej roboty, musieli przyjebać się do muzyki, nie wiedząc nawet jak nazywa się gatunek... kurwa nie wierzę...
Pomysł i wykonanie rewelacja, aczkolwiek widzę mały problem...już nie poruchasz przy zamkniętych drzwiach
oooooooooj dawno tak zasłużonego piwa za materiał własny nie było świetny pomysł ! pomyśl nad biznesem "ruchomych drzwi" sam bym chętnie jakieś pojebane kupił - na przykład Alien i Predator napierdalający się głowami jak te jebane koziołki z Poznania ))
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów