📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Dlaczego ma ryj zamazany... pokazywać wszędzie gdzie się da tą gębe
Mogła oddać to jedzenie komuś naprawdę głodnemu skoro kasę zbierała na gumy do ruchania.
Kiedyś w sklepie starszy jegomość poprosił mnie o chleb, czy bym mu kupił. Kupiłem, dziękował mi z 3 razy a jak wyszedł ze sklepu to zaczął go konsumować aż mu się uszy trzęsły.
Kasy za to nigdy nie daje. Ani grosza kurwa twoja mać.
Kiedyś w sklepie starszy jegomość poprosił mnie o chleb, czy bym mu kupił. Kupiłem, dziękował mi z 3 razy a jak wyszedł ze sklepu to zaczął go konsumować aż mu się uszy trzęsły.
Kasy za to nigdy nie daje. Ani grosza kurwa twoja mać.
Gdzie godność? Gdzie honor? Ja się pytam.
tylko kurwe zajebać , dlatego ja nie pomagam i chuj nie wierzę im
Wiecie co mnie bardziej wkurwia. Jak jestem pod marketem budowlanym (w czasie kiedy prawie w każdej firmie budowlanej brakuje rąk do pracy ) i podbija typek ok 25 lat bez żadnego defektu i żebrze o kasę.
Jak szukasz pracy na budowie to podbij do kilku busów firmowych. 2-3 godziny i masz robotę za dobrą kasę.
Jak szukasz pracy na budowie to podbij do kilku busów firmowych. 2-3 godziny i masz robotę za dobrą kasę.
Jebana kurwa. W życiu bym dobrego jedzenia nie wyrzucił, a ta szmata ma czelność żebrać i jeszcze wyrzuca jedzenie!
Ten film powinni pokazywać wszystkim "miękkim serduszkom" którzy dają kasę takim śmieciom ludzkim.
Chcesz pomagać ubogim - daj na Caritas, przynajmniej będziesz wiedział że kasa ta pójdzie na posiłki dla ubogich, a nie dla bezczelnej kurwy.
Ten film powinni pokazywać wszystkim "miękkim serduszkom" którzy dają kasę takim śmieciom ludzkim.
Chcesz pomagać ubogim - daj na Caritas, przynajmniej będziesz wiedział że kasa ta pójdzie na posiłki dla ubogich, a nie dla bezczelnej kurwy.
Widzę mnóstwo hejtów ale NIKT nie pomyślał że to była jej zakamuflowana lodówka.
Rybnik mój kochany i ulica Zamkowa
Ale ty nie żebrzesz z głodu.
Mnie ostatnio tez rozjebal na lopatki menel przed sklepem co chcial zeby mu mipic mandaryni...
Rarytaskow sie zachcialo kurwa.
Rarytaskow sie zachcialo kurwa.
Za dużo teraz tego "ścierwa"... i nie piszę o tych co na prawdę potrzebują wsparcia. Dla takich fake potrzebujących mam przy sobie zawsze pento krakowskiej podsuszanej
Praktycznie każdy żebrak jest jednocześnie oszustem. Wbrew pozorom najbardziej w porządku są menele zbierający na piwo.
Większość takich żebraków należy do grup przestępczych. Jako, że można wciągnąć sporą kasę, szefowie ich rodziny żyją na dość wysokim poziomie zamożności. Zgaduje, że ta oto co dzień jada bardziej "wykwintne rzeczy", dlatego z łatwością może pogardzić takim podarunkiem, zwłaszcza że rozliczana ją jedynie z "kasy" (ewentualnie innych cenniejszych przedmiotów).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów