📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
z cyganem bylo smieszne
Małpowanie Vitaly'iego ...
preliator napisał/a:
Ee tam fajne, koleś ma odwagę wkręcać ludzi
jego odwaga skończy się na telefonie 997, jak mu w końcu wpierd**ą
Jak pojawiały się filmy od Vitaly to każdy mówił że w Polsce za takie akcje wpie*dol. A teraz jak jakiś gość udowadnia że tak nie jest to hejt na Ch*ja. Po prostu przyznajcie się że brak wam odwagi i przestańcie pier*dolić że ktoś jest debilem, bo tu w ogóle nie chodzi o czyją inteligencje.
Katowice, ul. Stawowa... przechodzę tam 4 razy dziennie i chuja nie widziałem.. jak to się stało...
po kilku minutach takiego pajacowania powinien wpierdol dostać.
najgorsze jest to że pajac na pewno uznaje takie formy rozrywki jako świetną alternatywną zabawę i pozbywanie się kompleksów...
najgorsze jest to że pajac na pewno uznaje takie formy rozrywki jako świetną alternatywną zabawę i pozbywanie się kompleksów...
gościu nie jest zły. zazwyczaj jak ktoś w Polsce próbuje zrobić pranka to idzie z wymyślonym tekstem i go recytuje, a gdy wkręcana osoba rzuci jakąś ripostę to brakuje języka w gębie żeby odpowiedzieć. Ten widać że ma gadane i nie boi się reakcji ludzi, a to dobrze. Jak dla mnie może kopiować wkręty z Ameryki, bo zawsze chciałem je zobaczyć w naszych realiach jak np. sikanie wodą z butelki i obserwowanie reakcji policjantów.
Dlaczego tego typu filmiki w wykonaniu hamerykańców są zabawne, a w wykonaniu naszych rodaków chujowe?
Ja pierdolę katowice
I niech mi ktoś jeszcze powie że hanysy to są normalni ludzie
I niech mi ktoś jeszcze powie że hanysy to są normalni ludzie
Vitaly, LAHWF, Edbassmaster czy Roman Atwood to inteligentni goście, nie dadzą się zaskoczyć byle ripostą, wszystkie żarty są przemyślane, a sama gra słów, mimika jest dopracowana w każdym calu. Dlatego całość prezentuje się profesjonalnie i "cool". Jeżeli tego nie wyczuwasz to jesteś kretynem, bez urazy
Slipak napisał/a:
Dlaczego tego typu filmiki w wykonaniu hamerykańców są zabawne, a w wykonaniu naszych rodaków chujowe?
SerDemon napisał/a:
Jak pojawiały się filmy od Vitaly to każdy mówił że w Polsce za takie akcje wpie*dol. A teraz jak jakiś gość udowadnia że tak nie jest to hejt na Ch*ja. Po prostu przyznajcie się że brak wam odwagi i przestańcie pier*dolić że ktoś jest debilem, bo tu w ogóle nie chodzi o czyją inteligencje.
Vitaly, LAHWF, Edbassmaster czy Roman Atwood to inteligentni goście, nie dadzą się zaskoczyć byle ripostą, wszystkie żarty są przemyślane, a sama gra słów, mimika jest dopracowana w każdym calu. Dlatego całość prezentuje się profesjonalnie i "cool". Jeżeli tego nie wyczuwasz to jesteś kretynem, bez urazy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów