Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
moto zjeby robiące burdel i hałas w lesie na szczeście stalowa linka zawsze na was pomaga pedały
Jasne, przecież to Polska, tutaj jedyne akceptowane hobby to walenie do ryja wódy z wujkiem Władkiem co łikend.
moto zjeby robiące burdel i hałas w lesie na szczeście stalowa linka zawsze na was pomaga pedały
Skoro tak kochasz las to wypierdalaj na protesty, żeby ich nie wycinali a nie drzesz pizdę w necie.
za ta twoja linke dostalbys kulke w lep w panstwie prawa
Oj, ile zawistnych pizd w komentarzach, nie stać was na motocykl? Boicie się? Czy baba nie pozwala? Trochę mi was szkoda, jedyne hobby to chlanie albo walenie konia przed komputerem
Pewnie nie stać nawet na lepszy rower. Też bym płakał, gdybym był takim biedakiem
ta a sam pewnie piwka nie potrafisz do kosza wyrzucić tylko w krzaki rzucasz, zwykły ludzki śmieć jesteś życząc komuś śmierci. A motopizdeczek tez nie lubie.
a tu Cie popre pedalarze do lasu...Było by ciekawe a te genetyczne zjeby z motorami do niegaszonego wapna.
Oho, mamy tutaj motopizde xd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów