📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co by nie gadac o nim, typ miał zajebisty glos, kiedys jego smęty pomagały mi jak byłem wkurwiony i załamany.
Sądze ze nie bedzie takiego wysypu kiedy zemrze np Justina bieber. Facet mial ochryply zmeczony zyciem glos ktory przemawial do niektorych osob.
Masterof napisał/a:
Zaczyna się wysyp znawców melomanów. Przestańcie głupie kurwy wklejać te smęty z youtuba bo chomiki na oparach w serwerowni jadą.
Sądze ze nie bedzie takiego wysypu kiedy zemrze np Justina bieber. Facet mial ochryply zmeczony zyciem glos ktory przemawial do niektorych osob.
werewolfer napisał/a:
Ja sądzę, że za jakieś 70-80 lat (o ile ten burdel tyle jeszcze postoi), ktoś po śmierci Biebera napiszę na ówczesnym odpowiedniku sadola temat o tym, jaki to był wspaniały i nagle znajdzie się 5 stron komentarzy wielkich fanów, piszących o tym, że odszedł wielki artysta i już nigdy takich nie będzie (żeby wyszło, że są tacy "intelygentni" i słuchają ambitnej muzyki, a tak naprawdę słyszeli przypadkowo dwa kawałki w radiu).
Pierwszy raz widzę tego dziada na oczy, nie szkoda mi, że zdechł.
Jerzy Cnota też zmarł, o nim nikt nie mówi a jednak swojak i swoją drogą bardzo dobry aktor!
Kopciński ze Świat Według Kiepskich też umarł w ten sam dzień [*]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów