📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
gruba go w krzaki zaciągneła
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Chyba bym się udusił ze śmiechu jakbym to zobaczył
Mnie zawsze zastanawia jak paniom rosną takie wielkie szerokie odwłoki z dupskiem z półeczką u góry. One miały kiedyś biodra w normalnym rozmiarze czy jak opona od traktoru (ta tylna)?
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
To chyba nawet nie tyle kwestia jej masy, co jej butów. Może nie jest to ekstremalnie terenowa wyprawa, ale co ona kurde na nogi założyła...
Z jednej strony dobrze sie to oglada bo trzyma w napieciu jak skurwysyn, a z drugiej smutne ze sa tacy ludzie jak ten w niebieskim ze wolal patrzyc jak baba co ledwo juz chodzi wpada do jakiegos rowu. Ja nie wiem czy bym potrafil tak stac jak cipa.
Normalnie Zakopane 2017
nie lepiej bylo zajebac z buta zeby sama sie stoczyla, szybciej, prosciej a i chlop by byl caly
nerfy napisał/a:
Otyłość = twój stary
Panie,Nelson nie jest gruby aż tak,ma tylko trochę brzucha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów