📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kulawiec napisał/a:
Patrząc na to jak wygląda i co żre, to po wyrobieniu, będzie, tłusty, krostowaty wieprz.
Nie koniecznie. Ja uwielbiam żelki, ale jem je raz na 2 miesiące, może rzadziej. Zobaczysz mnie z żelkami na ulicy, i powiesz "koleś niedługo będzie musiał na wózeczku elektrycznym jeździć, bo będzie tak otyły, że nie będzie w stanie kroku zrobić"? Który małolat nie wpierdala słodyczy? Chyba każdy je lubi. Mi z wiekiem przeszedł apetyt na ciasta, lody, colę, chipsy, cukierki itp, ale nadal od czasu do czasu coś tam słodkiego zjem i nie jestem otyłym wieprzem. Syfy z czasem znikną, a dziewczynka nie musi być ulanym wieprzem w wieku 22, 23 lat.
doktores napisał/a:
Siostra poligniota6. Ćwiczy, bo brat obiecał ją jutro zabrać na plebanię.
Nie obrażaj tego podlotka - za ładna na jego siostrę .
radek225 napisał/a:
Zobaczysz mnie z żelkami na ulicy, i powiesz "koleś niedługo będzie musiał na wózeczku elektrycznym jeździć, bo będzie tak otyły,
Ale ona już jak na swój wiek jest dosyć beczkowata. Idzie jej w nogi głównie, taki typ urody.
Zdziwienie jest bezcenne
Zdziwiona, ale tak jakby jej się spodobało.
Przez dłuższa chwilę zastanawiała się czy w życiu przyda się ta umiejętność.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów