📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Historyjki ze screena wiadomości na NK zaczynają mi śmierdzieć. Każdy może napisać cokolwiek i jebnąć screena.
@Tomaszu, masz rację. Tylko po co tak kombinować żeby się na sadisticu znaleźć? Jeszcze większa to by była durnota niż sama ta wiadomość
"Nie wiemgdzie Ty znajdujesz takich frajerów?! Tylko tacy na Ciebie lecą!! " to nie jest czasem o tej blacharze?
I samice domagają się jakichś parytetów? Powinne mieć tylko parytet 100% przy garach, bo im się w mózgach przewraca.
amaru2137 napisał/a:
Zabić to mało. Boże Ty widzisz i nie grzmisz.
Cóż ja moge.
Ale taka smutna prawda, jesteśmy prości w obsłudze i wystawieni na wykorzystanie przez te twory szatana
Cytat:
Boże Ty widzisz i nie grzmisz.
Bóg napisał/a:
Cóż ja moge.
Jasny gwint, że też ja nie wpadłem na taką zajebistą ksywkę. Będę sobie pluł w brodę do końca moich dni na sadisticu. Masz, chłopaku, piwo.
Dajcie do niej kontakt moze sie rucha dobrze
Podgor, dokładnie, ten fragment mówi sam za siebie :]
ile ona może mieć lat?!...po podstawówce może jakoś jest...chociaż nie, nawet tam uczą jako tako pisać, niektórym wychodzi to lepiej innym fatalnie tak jak autorce tego tekstu...sama siebie pogrążyła ;]
dobrze, że zna swoją rolę w otaczającym nas świecie, jako worek na spermę
jak ten koleś mógł wymienić z nią więcej niż 2 wiadomości przy tej ortografii? ja bym chyba nie dal rady...
dobrze, że jest ograniczenie do 4000 znaków. uff
a jak dla mnie to bardzo dobrze robi. Odwala od niej śmieci. Tamta w końcu trafi na fajnego, wiernego faceta i wtedy dupa blada dla naszej bohaterki :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów