📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poligon6 napisał/a:
Tak sie rodzi feminizm. Gruba, brzydka niedopchana locha atakuje innych za swoje niepowodzenia i umysłowe zjebanie.
Znowu czepiacie się Łelman? Zgłaszam do zgłoszenia!
Don-Pistola napisał/a:
Dziewczyna jest po prostu urocza i dziewczęca, to normalne że wywołuje u mnie zdrową chęć ochrony/zaopiekowania się jak córką czy młodszą siostrą. Jeżeli słowo "słodziutka" kojarzy ci się jednoznacznie seksualnie to nie ja jestem tutaj chory.
Kolega zawsze powtarzał "mamie nie powie"
A dwa to że żyjemy w Polsce i minimalna wieku jest 15lat to tylko polski przepis. W Indiach 12latki wychodzą już za mąż
UP, impreza 88, jeśli masz 15 lat to spoko, masz prawo do małolat, choć moim zdaniem powinieneś dostać kopa w krocze,
jeśli masz 35 lub więcej to jesteś jebanym pedofilem,
odpowiedz sobie sam
mam pytanie, czy wam też chujowo sadol dzisiaj chodzi
jeśli masz 35 lub więcej to jesteś jebanym pedofilem,
odpowiedz sobie sam
mam pytanie, czy wam też chujowo sadol dzisiaj chodzi
Temu grubemu ścierwu trzeba by było nogi połamać przynajmniej, i tak mało ich używa, a jak używa to niezbyt ładnie, bo kopie ładniejszą, przyjemniejszą i zapewne mądrzejszą koleżankę.
TB303 napisał/a:
Jeśli jego komentarz wydaje Ci się w jakikolwiek sposób seksualny, to raczej nie on ma problem, tylko Ty... pedofilu
No na sadolu to raczej bym nie podejrzewał, że jak ktoś pisze "Słodziutka" o dziewczynce 11 letniej, to jest koneserem dziecięcego piękna, tylko jest kurwa pedofilem jebanym! Nie ma słodziutkich dziewczynek, chyba że se w sosie słodko-kwaśnym taką usmażysz.
Cholerny RebeliantZHP czy jak mu tam, też mi się spodobało to słowo do ludzkich odpadków. Tyle, że on go zdecydowanie nadużywa...
PS: Dupaapud, oczywiście, że są słodziutkie i śliczne 11 letnie dziewczyny, tak samo jak i 5 letnie dziewczynki, czy dzieci w wózku. To że tobie wszystko kojarzy się z jebaniem, to już twój JEBANY problem. Piękno czy słodycz nie jest nierozerwalnie związana z ordynarnym jebaniem czy jakąkolwiek seksualnością. Ja bym Ci radził zgłosić się do specjalisty, bo jeszcze komuś zrobisz kiedyś krzywdę. Lecz się.
PS: Dupaapud, oczywiście, że są słodziutkie i śliczne 11 letnie dziewczyny, tak samo jak i 5 letnie dziewczynki, czy dzieci w wózku. To że tobie wszystko kojarzy się z jebaniem, to już twój JEBANY problem. Piękno czy słodycz nie jest nierozerwalnie związana z ordynarnym jebaniem czy jakąkolwiek seksualnością. Ja bym Ci radził zgłosić się do specjalisty, bo jeszcze komuś zrobisz kiedyś krzywdę. Lecz się.
@Mors_Nigra, jestem najbardziej opanowanym człowiekiem na tej planecie. Co nie zmienia faktu, że jakakolwiek polemika z Tobą, w jakimkolwiek temacie, nie ma sensu. To co napisałem traktuj jak pierwsze przykazanie, będzie ci łatwiej w życiu. Hahaha
śliczna dziewuszka, naprawdę, niewinna i urokliwa uroda, a tu taki kaszalot napadnie....
@Dupaapud Ha! Ktoś wytyka Ci twoje schorzenia, najwyraźniej słusznie, a ty odpowiadasz: "nie bendem z tobom gadau bo jesteś gupi lol!11". Dzięki, za przyznanie mi racji. Lecz się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów