Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I dlatego ja nie szanuję kierowców samochodów. Najgorszy sort w Polsce. Dlatego na kierownicy mam zamontowane spiczaste szpilki. Jest korek, ja na motorze a jakiś król szos stoi za bardzo na środku. Myślę sobie, dobra gnój chcesz się bawić, okej. Wciskam się tak że na boku samochód robi mu się przerywana srebrna linia. Oczywiście lusterko dostaję z kopa a na szybę od tej łajzy leci duża flegma i cyk, lecę dalej. Prawie za każdym razem wyskakują z tych samochodów i mi machają a ja serdecznie odpowiadam, do zobaczenia frajerze.
Dokładnie też zawsze tym kurwa kopię lusterka, szeryf zajebany. Raz jeden wyszedł to mu zapierdolilem strzała. Wrocil grzecznie do punciaka i nie wychodził juz.
Dokładnie też zawsze tym kurwa kopię lusterka, szeryf zajebany. Raz jeden wyszedł to mu zapierdolilem strzała. Wrocil grzecznie do punciaka i nie wychodził juz.
Następny fantasta.
I dlatego ja nie szanuję kierowców samochodów. Najgorszy sort w Polsce. Dlatego na kierownicy mam zamontowane spiczaste szpilki. Jest korek, ja na motorze a jakiś król szos stoi za bardzo na środku. Myślę sobie, dobra gnój chcesz się bawić, okej. Wciskam się tak że na boku samochód robi mu się przerywana srebrna linia. Oczywiście lusterko dostaję z kopa a na szybę od tej łajzy leci duża flegma i cyk, lecę dalej. Prawie za każdym razem wyskakują z tych samochodów i mi machają a ja serdecznie odpowiadam, do zobaczenia frajerze.
Moze ktos Cie w koncu trafi na drodze i zapomni gdzie jest hamulec.Takich moronow jak ty w szczegolnosci trzeba banowac z ulic.
Następny fantasta.
Pewnie ze 200 kilo wagi i ciagle u mamy na garnuszku.
A tak naprawdę Janusz otwiera okno w pasacie huknie na ciebie gdzie się wciskasz pizdo po czym zajeżdża ci drogie. I stoisz jak ta pizda z łzami w oczach xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów