📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
@Nihilista brawo, sam bym na to nie wpadł ale masz 100% racji piesek ich zdradził, fejk jak chuj.
Koledzy z podwórka też tak zrobili i poprosili pijanego sąsiada o podanie piłki... Tak przyjebał, że złamał nogę!
Pies czeka pod bramą na gościa, który zwyczajnie przed chwilą wyszedł - i wcale się z nim nie wita. Możliwe? W przypadku tej rasy chyba nie bardzo..
fake czy nie ja bym zalał ją betonem
heheeh mocne Lepszy numer z pudełkiem po butach i cegłą w srodku... nie ma bata zeby ktoś nie kopnął z całej siły..... warto popatrzeć kto i jak mocno zapierdzieli w cegłe hehehehe
Aż mi się głupio zrobiło.. Panowie wyżej, po piwku na późny wieczór
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów