18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
arti4-92 2011-09-04, 22:35
Misza123 napisał/a:

I bardzo dobrze, do takich kurwa oslow strzelac powinni, jest sciezka rowerowa to wypierdalac na chodnik a nie kurwa

Widzisz, pieszy może poruszać sie po ścieżce rowerowej, ale musi ustąpić pierwszeństwa dla roweru, gorzej jest jezeli tego roweru nie słychać
Zgłoś
Deroli 2011-09-04, 22:55
robię podobnie tylko maski nie zakładam
Zgłoś
h................n 2011-09-04, 23:04
Zahaczanie kierownicą sie nie sprawdza. Lepiej wystawić barek i wtedy przypierdolić bez obawy o upadek. Najlepiej jeszcze od tyłu to sie cwele wystraszą a jak sie mocniej przyjebie to nawet sie potknie. A co do ustępowania to nikt raczej nie ustępuje więc jade na czołowe, jak sie nie odsuną to robie motyw z barkiem.
Zgłoś
A................k 2011-09-04, 23:28 1
Ło kur*a! Jak to rowerzyści zaciekle walczą o swoje prawa! "kierownicą zawadzić", "z bara pociągnąć" i to "najlepiej jak się potknie". Skoro tak się bawimy to w takim razie jak jest ścieżka dla rowerów a rowerzysta jedzie i tak po ulicy to powinien dostać drzwiami i to najlepiej na pełnej prędkości i od tira. Może jak upadnie na łeb to zmądrzeje, chociaż wątpię. A skoro ścieżki rowerowe są tylko dla rowerzystów to chodniki powinny być tylko dla pieszych. I co więcej KAŻDY - DOSŁOWNIE KAŻDY wjazd na chodnik powinien się kończyć patykiem w szprychach i bolesną nauczką. W końcu dlaczego piesi nie mają walczyć o swoje prawa. I tak btw rowerzystów nie lubi nikt oprócz rowerzystów... Zgadnijcie czemu...
Zgłoś
W................p 2011-09-04, 23:32
Widzę że wszyscy co się tu wypowiadają, to kurwa nóg nie mają by na rowerze jeździć.

Jak idę z buta to schodzę ze ścieżki bo jeżdzę też na rowerze i wiem co znaczą takie matoły, jeden już by wpierdol dostał kiedyś bo szedł taki 130 kilowy kondon i jeszcze się spinał że czemu się do niego pluje, kurwa.

Cytat:

Ło kur*a! Jak to rowerzyści zaciekle walczą o swoje prawa! "kierownicą zawadzić", "z bara pociągnąć" i to "najlepiej jak się potknie". Skoro tak się bawimy to w takim razie jak jest ścieżka dla rowerów a rowerzysta jedzie i tak po ulicy to powinien dostać drzwiami i to najlepiej na pełnej prędkości i od tira. Może jak upadnie na łeb to zmądrzeje, chociaż wątpię. A skoro ścieżki rowerowe są tylko dla rowerzystów to chodniki powinny być tylko dla pieszych. I co więcej KAŻDY - DOSŁOWNIE KAŻDY wjazd na chodnik powinien się kończyć patykiem w szprychach i bolesną nauczką. W końcu dlaczego piesi nie mają walczyć o swoje prawa. I tak btw rowerzystów nie lubi nikt oprócz rowerzystów... Zgadnijcie czemu...

Nie stać Cię na rower, to nie nasz problem - kompleksy lecz u psychologa a nie kurwa na cywilizowanych forach.
Zgłoś
kicsi 2011-09-04, 23:32
arti4-92 napisał/a:

Widzisz, pieszy może poruszać sie po ścieżce rowerowej, ale musi ustąpić pierwszeństwa dla roweru, gorzej jest jezeli tego roweru nie słychać

tak samo jak rower może poruszać się po jezdni też może nie słyszeć samochodu, ale kurwa mać po to masz łeb żeby się odwracać i UWAŻAĆ! skoro nie jesteś na 'drodze' przeznaczonej dla ciebie, ale możesz się po niej poruszać, to TY musisz uważać bardziej, a nie ci którym ta droga jest przeznaczona!
Zgłoś
A................k 2011-09-04, 23:37
WyjebanyWRap napisał/a:

Widzę że wszyscy co się tu wypowiadają, to kurwa nóg nie mają by na rowerze jeździć.

Jak idę z buta to schodzę ze ścieżki bo jeżdzę też na rowerze i wiem co znaczą takie matoły, jeden już by wpierdol dostał kiedyś bo szedł taki 130 kilowy kondon i jeszcze się spinał że czemu się do niego pluje, kurwa.

Nie stać Cię na rower, to nie nasz problem - kompleksy lecz u psychologa a nie kurwa na cywilizowanych forach.

nie potrzebuję roweru bo mam samochód, żeby trąbić na idiotów którzy na dwóch kółkach pod maskę mi wjeżdżają...
Zgłoś
Earth 2011-09-04, 23:43
Bardzo dobrze robią. Chuje bezmózgie niech wypierdalają na chodnik - od tego on jest. Od tego jest on. Od tego jest.
Zgłoś
V................e 2011-09-04, 23:51 2
"Jako pieszy nienawidzę kierowców, jako kierowca nienawidzę pieszych, ale jakbym się kurwa nie poruszał, nienawidzę rowerzystów."
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2011-09-05, 0:13
od_chleba napisał/a:

@up bo co? Nie potrafisz pieszego wyminąć? Kierownica Ci się biedaku nie skręca? Czy może jeszcze tego nie opanowałeś?
A co do kierowców to się zgadzam. Szlachta od siedmiu boleści...

A jeśli będziesz jechał samochodem i zobaczysz, że lezie całą szerokością jezdni gromada pieszych, też będziesz się ładnie do nich uśmiechał i próbował powymijać, czy może puścisz im sensowną wiązankę?

Idę pieszo - nie włażę na ścieżkę dla rowerów. Jadę rowerem - nie pruję po chodniku. Proste, logiczne - niestety nie dla wszystkich.
Zgłoś
stasiuuu 2011-09-05, 0:19 1
Zarejestrowałem się, żeby napisać ZAJEBISTE!
Zgłoś
ziuny 2011-09-05, 7:49
ja uwielbiam rowerzystów jadących po ulicy jak obok jest ścieżka rowerowa. Pełen gaz, hamowanie z piskiem opon i klaksonem, przepięknie wypierdalają na boki:)
Zgłoś
masabitumiczna 2011-09-05, 9:42
@ hiitman w wielu przypadkach jest tak, że jak przekraczasz ulicę po rowerowej "zebrze" to kierowcy się drą i pierdolą głupoty...
Zgłoś
Mockba 2011-09-05, 9:43
stasiuuu napisał/a:

Zarejestrowałem się, żeby napisać ZAJEBISTE!

To masz piwo na pocieche bo juz stad nie pojdziesz ;D
Zgłoś
R................x 2011-09-05, 9:49
Czy istnieje jeszcze temat gdzie nie będzie spinania się o byle gówno?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem