18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Zemsta szczura
k................s • 2017-01-12, 10:01
Można powiedzieć... misja samobójcza

Zgłoś
Tjuna 2017-01-12, 13:08 3
Szkoda że ich ktoś tak nie podpali...
Zgłoś
Hizur 2017-01-12, 14:46
I tak kiedyś wybuchną to tylko kwestia czasu jedynie szkoda mi kóz które przed tym wyruchają
Zgłoś
Loaloa 2017-01-12, 16:38 1
Mam nadzieję, że szczur był chrześcijaninem.
Zgłoś
HalfGod 2017-01-12, 18:10
Te szczur to chyba kopalnię węgla podpalił tak się dymi.
Zgłoś
e................s 2017-01-12, 19:01
Loaloa,
nie był jednak
ale był pizdą
bo jak czytam lewackie komentarze to wniosek sam się wpierdala
dlatego chronię dupę przed dupolizami z półtuska
i jebanymi trollami
Zgłoś
Bobikufel 2017-01-12, 20:17
szczury szczurom szczurem
Zgłoś
R41NM4N 2017-01-12, 20:22
Kurwa jaką trzeba być lewacką ekospierdoliną żeby płakać nad losem zasranego szkodnika
Zgłoś
Hrabia Drapula 2017-01-12, 20:32
szczur szczurowi murzynem

Zgłoś
Tassadar 2017-01-12, 20:54
I dobrze tak skurwysynom. Powinni razem z tym szczurem się tam przysmalić

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
łączemetale 2017-01-12, 21:29
Nienawidze szczurów,jest to najgorsze stworzenie na ziemi wg.mnie ale nigdy bym sie nie pastwił nad nim,kurwy nie ludzie
Zgłoś
Dżimi_Geburstag 2017-01-12, 22:48
Loaloa napisał/a:

Mam nadzieję, że szczur był chrześcijaninem.

Oj jem kristian, so pendejo?
Zgłoś
Erni90 2017-01-13, 0:07
manson_

właśnie o to chodzi że ludzie
Zgłoś
pawlak87 2017-01-13, 15:49
hahaha....u mnie na wsi była taka akcja parę lat temu:) gówniaki dla zabawy podpalili tak szczura, efekt, dwie stodoły poszły w pizdu z dymem:D
Zgłoś
Howie 2017-01-13, 21:57
Taki ichniejszy "Allah akbar"
Zgłoś
Schlapatzjenc 2017-01-16, 15:49
borys42 napisał/a:

Czy kiedyś się doczekam, że ktoś wrzuci filmik jak jest palona żywcem jakaś lewacka spierdolina, pedał, pedofil, czy też jakaś ciapacka nacja, feministki, czy zwyczajnie patologia umysłowa z pisu, po, i innych socjalistyczno pierdolniętych ugrupowań oraz typowo lewackich jak razem czy nowoczesna jebana?

Pewno, ISIS lubi uploadować takie filmiki. Myślę, że jesteście kompatybilni intelektualnie i po obejrzeniu kilku poczujesz "powołanie"

Ojczyzna jest jak głodujące dzieci w Afryce. Z jednej strony chuj cię obchodzi, ale z drugiej pozbycie się jej uważasz za moralny imperatyw.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów