📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mało co mnie rusza na sadisticu, ale przy tym się wkurwiłam. Ja pierdolę własnoręcznie bym sukę rozszarpała!
zajebałbym suke tym młotkiem
W takim razie ja bym wparował jej na chatę i rozjebał wszystkie perfumy, pociął wszystkie łaszki "wyjściowe" rozjebał cały osprzęt do makijażów i innych paści tym podobych. I ostatecznie bym jej rozpierdolił kompa żeby nie mogła plotkować ze swoimi friendsami na fejsie
Pavulina napisał/a:
chciałabym zobaczyć jego minę hahahhahahaha mistrzostwo ;D
ale nie zobaczysz bo idziesz zmywać gary czyli tam gdzie jest miejsce każdej kobiety.
no z tymi klikunastoma tysiacami to ktos grubo przesadzil; sa rozne portale gdzie mozna gierki na iksa czy tam ps3 kupic za parędziesiąt zł, wiec zalezy ile tam jest tych gier, ale raczej stawiałbym na pare baniek w plecy , ale prawda, najlepiej kobiety kochać fizycznie, bo z psychiką tak to właśnie bywa, najpierw ładnie pieknie a potem wychodzi kurwisko z wiekszosci z nich
Jakby mi głupia suka zniszczyła moją małą kolekcję albumów z muzyką to bym ją uśpił chloroformem i zaszył pizdę.
Ja bym do sądu pozwał ją z racji uszkodzenia mienia a niech suka płaci.
Ale suka !!
Tyle siana, przecież gry są drogie, sam za 17 gier zapłaciłem 2,5k.
Ode mnie dostałaby kopa w klate i w mordę.
W dupach się przewraca, dostają jebane prezenciki, kwiatuszki, a na koniec rozpierdalając związek dojebią Ci tak żebyś był na granicy wytrzymałości psychicznej.
Wszystkie kobiety to kurwy jebane, mają chłopaków, niekiedy mężów a dasz jej drinka albo dobrze zagadasz to jej sie od razu włącza aj low ju.
Przeliże się i palcówą nie pogardzi, taka wierność jebana, zbulwersowany jestem jak skurwysyn bo na palcach nie zlicze ile takich szmat spotkałem. Jak pani 40 letnia skepowa z trójką dzieci, figlarnie pyta czy wpadne jej zrobic korepetycje z nagielskiego albo jak laska w zwiazku siedząca na przeciwko Ciebie bawi się cipką, prowokuje Cie wzrokiem i pyta czy ktoś zostanie z nią na noc w domku bo boi się sama.
Jak kobieta mojego drugiego kumpla, gdzie mają dwójkę dzieci, tak wypina mi swoje dupsko w legginsach, że widac stringi między pośladami i przy każdej okazji wypina swoje cycuchy i kreci te swoje kudły na palcu.
Jak był melo a kumpel skoczył po alko do sklepu obok, a w tym czasie jego dziewczyna, łapie cie za kutasa i chce się nim bawić.
Jak obróciliśmy we trzech laskę, a ona na koniec do nas "nie szmaćcie mnie"
Jakiś uraz mam do tych kurew, pewnie będę starym kawalerem, ale lepiej być samemu niż żyć w niepewności, że twoja kobieta sie rucha z kimś na boku.
Do wszystkich kurew zdradzających swoich chłopaków i mężów.
Niech Ci murzyński, spocony, brudny, metrowy, chuj dupsko rozedrze tak żeby go najlepsi chirurdzy nie zrekonstruowali.
Tyle siana, przecież gry są drogie, sam za 17 gier zapłaciłem 2,5k.
Ode mnie dostałaby kopa w klate i w mordę.
W dupach się przewraca, dostają jebane prezenciki, kwiatuszki, a na koniec rozpierdalając związek dojebią Ci tak żebyś był na granicy wytrzymałości psychicznej.
Wszystkie kobiety to kurwy jebane, mają chłopaków, niekiedy mężów a dasz jej drinka albo dobrze zagadasz to jej sie od razu włącza aj low ju.
Przeliże się i palcówą nie pogardzi, taka wierność jebana, zbulwersowany jestem jak skurwysyn bo na palcach nie zlicze ile takich szmat spotkałem. Jak pani 40 letnia skepowa z trójką dzieci, figlarnie pyta czy wpadne jej zrobic korepetycje z nagielskiego albo jak laska w zwiazku siedząca na przeciwko Ciebie bawi się cipką, prowokuje Cie wzrokiem i pyta czy ktoś zostanie z nią na noc w domku bo boi się sama.
Jak kobieta mojego drugiego kumpla, gdzie mają dwójkę dzieci, tak wypina mi swoje dupsko w legginsach, że widac stringi między pośladami i przy każdej okazji wypina swoje cycuchy i kreci te swoje kudły na palcu.
Jak był melo a kumpel skoczył po alko do sklepu obok, a w tym czasie jego dziewczyna, łapie cie za kutasa i chce się nim bawić.
Jak obróciliśmy we trzech laskę, a ona na koniec do nas "nie szmaćcie mnie"
Jakiś uraz mam do tych kurew, pewnie będę starym kawalerem, ale lepiej być samemu niż żyć w niepewności, że twoja kobieta sie rucha z kimś na boku.
Do wszystkich kurew zdradzających swoich chłopaków i mężów.
Niech Ci murzyński, spocony, brudny, metrowy, chuj dupsko rozedrze tak żeby go najlepsi chirurdzy nie zrekonstruowali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów