📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wy się kurwa śmiejecie ale pracowałem w UK w ubojni przez miesiąc i raz ciapaty źle trafił pistoletem byka i jedynie go ogłuszył. Gdy koleś podszedł by zawiesić go za nogę ten wstał i rozproszył ekipę więc powiedziałbym że animacja z życia wzięta ;p
Byk przypomina mi jelenia z gry w której jeleń polował na myśliwych. Nazwa giery mi uciekła
o cielęcinka xD
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
misiekmisiek napisał/a:
Byk przypomina mi jelenia z gry w której jeleń polował na myśliwych. Nazwa giery mi uciekła
Gra nazywa się Deer Avenger 4
Daj linka do filmiku na hardzie jak już dotrzymasz swojego zakładu. A dotrzymasz. Przecież nie będziesz robił z gęby cholewy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów