Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mówisz, że ma pierdolięcie?
No testowałam big jambo, achtunga, danger i RC 5 i danger wypada z nich najlepiej, bo garnek naprawdę wysoko poleciał, nie spodziewałam się takiego efektu heh
No testowałam big jambo, achtunga, danger i RC 5 i danger wypada z nich najlepiej, bo garnek naprawdę wysoko poleciał, nie spodziewałam się takiego efektu heh
Że jeszcze żyją takie kobiety "rozrywkowe" na tym świecie
Że jeszcze żyją takie kobiety "rozrywkowe" na tym świecie
No jak byłam dzieckiem, to mi nie pozwalano, bo "dziewczynki nie strzelają petardami", to niebezpieczne etc., no to teraz nadrabiam zaległości;-)
No jak byłam dzieckiem, to mi nie pozwalano, bo "dziewczynki nie strzelają petardami", to niebezpieczne etc., no to teraz nadrabiam zaległości;-)
To co zakazane, to ciągnie do tego Żebyśmy nie musieli Cię na Sadolu oglądać przypadkiem
To co zakazane, to ciągnie do tego Żebyśmy nie musieli Cię na Sadolu oglądać przypadkiem
Już widzę te komentarze , a najczęściej powtarzający się to "do garów", tylko, że ja właśnie z garami się bawię haha
Heh spektakularnie wygląda wybuch takiej petardy w kanale, sama ostatnio testowałam z moim synem moc kilku petard na starym garnku, zajebiście wysoko lata w niektórych przypadkach
czekamy teraz tylko na filmik z studzienką
czekamy teraz tylko na filmik z studzienką
Nie ma bata, że ukręcę na siebie takiego bata
, ktoś mówi do garów idź kobieto, to idziesz... ale je wysadzać
Od garów to ja mam zmywarkę
Nie ma bata, że ukręcę na siebie takiego bata
Od garów to ja mam zmywarkę
Żebyś czasami zmywarki nie wysadziła Bo coś Ci się pojebie.
Żebyś czasami zmywarki nie wysadziła Bo coś Ci się pojebie.
Nie traktuje się tak najlepszych przyjaciół heh
Nie traktuje się tak najlepszych przyjaciół heh
A to przyjaciółka od serca! To przepraszam, nie było tematu hehe
A to przyjaciółka od serca! To przepraszam, nie było tematu hehe
Odpierdala za mnie czarną robotę, bez słowa skargi, sam powiedz, jak tu jej nie cenić
Odpierdala za mnie czarną robotę, bez słowa skargi, sam powiedz, jak tu jej nie cenić
To już nawet trzeba kochać. Zbuntuje się, będzie problem, spory
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów