📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dam se łape uciąć ze znam tego typa
nie zapomnij tego nagrać i wstawić na hard
Na pewno wszyscy którzy piszecie że to gbur i wieśniak bylibyście zadowoleni w takiej sytuacji że przez jakąś głupią picze czekacie w szczerym polu w 30 stopniowym upale na to żeby ten pociąg ruszył i zawiózł na wakacje...
Kam
prostak i cham
Koleś na jakiej ty jesteś stronie? Na: "uczmy kultury dresów", czy na Sadistic.pl? Dobrze mówi, pizda nie umie prowadzić to po chuj się do tego bierze.
prostak i cham
Koleś na jakiej ty jesteś stronie? Na: "uczmy kultury dresów", czy na Sadistic.pl? Dobrze mówi, pizda nie umie prowadzić to po chuj się do tego bierze.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
@up nie pierdol. Nawet jakbym nie był zadowolony to znam znaczenie słowa kultura.
A on stanął z grupką osob i chce im zaimponować tymi swoimi krzykami.
A on stanął z grupką osob i chce im zaimponować tymi swoimi krzykami.
Marcinxxxxx - dla was wszyscy to typowi frajerzy mocni w grupie na pewno go znasz i wiesz ze jest. (uprzedzając wasze komentarze nie jestem JP kidem)
pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Kulig
morda, to nie musiała być jej wina. Ale pewnie każdy napięty jest super kierowcą, więc co ja mogę wiedzieć.
morda, to nie musiała być jej wina. Ale pewnie każdy napięty jest super kierowcą, więc co ja mogę wiedzieć.
@up, stary ja jestem mistrzem kierownicy, przejeździłem już przecież 1800km w rok na skuterze!
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Pierdolicie... dobry ziomek. Jaja sobie robi, rozbawia pasażerów, a babie się faktycznie należało.
@up
Miastowy grubas z wkurwiającym głosem, a nie żaden dobry ziomek.
Miastowy grubas z wkurwiającym głosem, a nie żaden dobry ziomek.
Gruby chuj pewnie sam zdawał prawko 6 razy i gowno z tego wyszło. Na wakacje do kozich wólek pociągiem pedał jechał, bo jest dresem a jego tata proboszczem. A baba ślepa.
czytałem z niecierpliwością, że zobaczę komentarz jakiejś dziewczyny broniącej zmotoryzowanych kobiet, ale nie zawiodłem się
@Black Snake - tyle to moj kumpel robi w miesiac.
Specjalista dyskutant z tego pana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów