Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tym alkoholikom niewiele może pomóc, ale żal mi dupę ściska na autora filmiku który w całej tej społeczno-rodzinnej tragedii w jakości HD, widzi tylko pretekst do pokazania jaki to on twardy, bo zajebałby kobiecie. Oczywiście tak tylko pisze, bo tak naprawdę pewnie wychowany został przez opresyjną matkę która trzymała go krótko za pysk. Teraz kobiet się zwyczajnie boi, więc odważny jest tylko na forach jak uczniak podstawówki przed kolegami na boisku mówiący "że starzy to mu mogą skoczyć", a dupa go jeszcze boli po wczorajszym pasie. Napisałbym, że tylko zjebany zwyrol bije słabszą i do tego kobietę (pomijam samoobronę), czego pewnie nauczyłby się od ojca katującego matkę w kuchni, ale skoro nie kuma widocznej na filmie patologii obstawiam pierwszą opcję.
Ej ty, masz małego siusiaka.
Nie wiem też o co chodzi w filmiku.
Urywka z jakiejś nieznanej sytuacji, a Wy się już powołujecie po którejś ze stron.
Jp 100%
Koleś schludnie ubrany wyszedł sobie na browarka, a taka p*zda nie da spokojnie wypić.
Ta, na browarka... najebany jest jak szpadel. A może to jego stara ?
Każdy pijący alkoholik
A widziałeś kiedyś alkoholika, który nie pije alkoholu?
Chcę kurwa widzieć jak ktoś, kto napierdala takie komenty wypierdala w pysk swojej drugiej połówce.
A potem klęka na lewe kolano i błaga o wybaczenie.
Mocny w pisaniu na sadolu! A w domu pewnie jebany pantofel.
A widziałeś kiedyś alkoholika, który nie pije alkoholu?
To Ty jeszcze synu mało widziałeś
jak obszczymur, któremu pewnie nie raz tłumaczyła, żeby ogarnął dupe i nie rozumie to trzeba przyj***ć. Jak z dzieckiem. Jakby było na odwrót (baba pije, facet jej przypie**olił) to byś cieszył jape. A ni ch*ja. Sprawiedliwość musi być!
Do kuchni kobieto!
Ooooooooooo tak. I te komentarze typu "ja bym jej zajebał w pysk".
Chcę kurwa widzieć jak ktoś, kto napierdala takie komenty wypierdala w pysk swojej drugiej połówce.
A potem klęka na lewe kolano i błaga o wybaczenie.
Mocny w pisaniu na sadolu! A w domu pewnie jebany pantofel.
Jeśli nie jesteś, gruba, brzydka, karłowata, obleśna, dbasz o siebie i nie jesteś kurwą to przyznam Ci rację
@Luis
no widzisz bejbe, z jej tekstu na samym już początku wynika, że wyrywa mu butelkę bo sama chce się napić
- daj ja papiju (fon. co oznacza - daj się napić).
wracaj do kuchni.
to tym bardziej dobrze, że mu zajebała, skoro chuj nie chciał się podzielić
p.s. za wracaj do kuchni podobno się osty dostaje. Widzę, że słabo to tu działa, za to za durne "xD" ostrzeżenia się kurwa sypią. Moderatorzy gratuluje sukcesu w pracy!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów