Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Scenka w kościele. Idzie klecha z tacą, wrzuca mu taki chory 10 zł a za chwilę:
ARGHH KURWA DAWAJ TO, CHUJ CIPA!
Kurwa mać, to się wydaje śmieszne, bo momentami faktycznie jest- ale ja w ciągu ostatniego miesiąca miałem przez skurwysyńsko wielki niedobór magnezu przejebane tiki nerwowe oczu. Mówię wam- nie ma chuja aby wyjść z domu i po kilku minutach nie mrugać oczami z częstotliwością 5 mrugnięć oczami na sekundę. I to przez cały miesiąc, dzień w dzień, od rana do wieczora. Kwestia neurologii. Ja z TYM pikusiem ledwo mogłem żyć, a co dopiero ten tutaj. Przekurwione i tyle, cieszcie się, że nie chorujecie na to cholerstwo bo 3/4 z was na pewno by sobie pierdolnęło w łeb.
Wszystkim, którym ciśnie się na palce komentarz typu:
"Urzekła mnie Twoja historia itp" piszę- możecie się zabić, życiowe niedojdy.
lol, wychodzi z domu
... ale tak na poważnie, beka beką, ale jak ja bym miał coś takiego to bym się chyba zachlastał :x
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów