📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kultowe pożegnanie, do następnego bloga! D:
Szałboks.
Szałboks.
No te vlogi to są w sumie takie internetowe pamiętniki które są wypisywane przez samotnych ludzi bo dzięki temu ma kto ich słuchać i wydaje im się że mają mnóstwo kumpli. żal mi ich
No i masz. Miałem napisać coś błyskotliwego i zapomniałem...
Nie ważne. Grunt, że Nasza duma Sauron, jest zabawny i przejdzie pewnie do historii. Jakby co, to dzięki nam stał się sławny
Nie ważne. Grunt, że Nasza duma Sauron, jest zabawny i przejdzie pewnie do historii. Jakby co, to dzięki nam stał się sławny
Dla zainteresowanych:
Nasz sauron (neuron) pochodzi z Warszawy, każe mówić do siebie Predator (wkurwia go gdy ktoś nazywa go phedator), jego nick na Skype to jajeczkowo (!!!), ma rozdwojenie jaźni czyli jest sobą i jednocześnie swym nieistniejącym bratem, kocha wymyśloną dziewczynę która ma okres co 13 dni, uczy się w szkole specjalnej (pobiera indywidualne lekcje), oraz wszelkimi sposobami szuka akceptacji w necie. Vlogi to jeden ze sposobów pozyskania owej akceptacji.
Jeśli coś mi umknęło to dodam gdy sobie przypomnę.
Nasz sauron (neuron) pochodzi z Warszawy, każe mówić do siebie Predator (wkurwia go gdy ktoś nazywa go phedator), jego nick na Skype to jajeczkowo (!!!), ma rozdwojenie jaźni czyli jest sobą i jednocześnie swym nieistniejącym bratem, kocha wymyśloną dziewczynę która ma okres co 13 dni, uczy się w szkole specjalnej (pobiera indywidualne lekcje), oraz wszelkimi sposobami szuka akceptacji w necie. Vlogi to jeden ze sposobów pozyskania owej akceptacji.
Jeśli coś mi umknęło to dodam gdy sobie przypomnę.
@up "i sobie kurwa, eee, kurwa, kurwa kurwa, kurwa, zajebiście i chuj"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów