S.O.A.D. napisał/a:
Mularz
wolę być w ścianie śmierci na porządnym metalowym koncercie, niż patrzeć na zjebanych hip-hopo-rapowych-i-innych-chujowych czarnuchów. i nie porównuj koncertu metalowego do jakiś zwierzęcych podrygiwań na ulicy.
Ty wolisz, a dla mnie to takie samo zezwierzęcenie jak wśród tych murzynów z filmiku. Może za parę lat inaczej na swoje zachowanie spojrzysz. Przynajmniej mam taką nadzieję.
Samilo napisał/a:
Mularz jak możesz pogo porównywać do murzyńskich wygibasów? Sadistic nie jest dla Ciebie.
Pogo, to zabawa dla istot, które tylko z wyglądu przypominają człowieka. Tak samo jak tego typu murzyńskie tańce.
S.O.A.D. napisał/a:
europejczycy mają przynajmniej jakąś kulturę, która swoje podstawy bierze z antycznej grecji i rzymu, jednych z najbardziej cywilizowanych antycznych kultur. tymczasem murzyni zatrzymali się na niskim poziomie kulturowym i jakoś nie idzie im dalszy rozwój. praktycznie w każdej społeczności są pasożytami i nie są specjalnie przydatni, chyba że jako tania siła robocza. zdarzają się oczywiście bardziej cywilizowane przypadki, ale niestety jest to zdecydowana mniejszość.
Hauer88 napisał/a:
Jak wyglada tolerancja (czytaj anty-bialy rasizm) w USA?
Murzyni w porównaniu z Białymi popełniają 13x więcej morderstw, 10x więcej napadów i gwałtów. Dane te bazują na raportach FBI i pomimo różnic z roku na rok wykazują ogólną tendencję ostatniej dekady. Wg Departamentu Sprawiedliwości 25% Murzynów w USA odbywa karę więzienia, jest pod nadzorem kuratorskim lub na zwolnieniu warunkowym. Pomimo stanowienia tylko 12% populacji USA, Murzyni dokonują ponad połowę gwałtów i napadów rabunkowych oraz 60% morderstw w całym kraju. Szacunkowo ok. 50% Czarnych mężczyzn zostanie aresztowanych i oskarżonych o poważne przestępstwo przynajmniej raz w ciągu całego życia. Murzyn 56x chętniej zaatakuje Białego niż odwrotnie. Czarni gwałciciele w 54.9% wybierają białe ofiary, czyli 30x częściej niż Biali - Czarne. Roczne sprawozdanie Dep. Sprawiedliwości USA wykazuje, iż tylko 2.4% przemocy Białych jest skierowane w Murzynów, podczas gdy ludzie Biali padają ofiarami ponad 50% aktów agresji ze strony Czarnych.
Gdybyście obydwaj, trochę się wysilili i pomyśleli, to myślę, że byście doszli do tego dlaczego tak jest. Chyba, że już naprawdę głupota osiągnęła tak wysoki poziom, że wszelkie starania nie dadzą rezultatów.
cisek666 napisał/a:
Niech was to nie zmyli, to są tajne satanistyczne rytuały mające na celu... kurwa sam nie wiem...
michal29 napisał/a:
TO teraz taki mały quiz. Dlaczego na wszystkich kontynentach ludzie potrafili sie rozwijać na wysokim poziomie tylko nie w Afryce? Po prostu murzyni nie odczuwają potrzeby rozwoju, im pasuje siedzenie w buszu i ganianie za antylopami. Ale jak już przedostana sie do swiata cywilizowanego to zaczynaja głupieć i chcą wprowadzać swoje plemienne zwyczaje
Kolejny... Naprawdę nie wiesz? Postaraj się pomyśleć, tak jak koledzy wyżej. Jeśli nie będzie rezultatów, to wujek Mularz pomoże.