Prawdziwy sadysta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mi sie nie podoblo, nie dla takich filmikow zalozylem konto na sadisticu
@up all
ehh widać że jedne laski jakie mieliście to dmuchane lub w jpg. a piersi jakie macaliście to jedynie z kurczaka
ehh widać że jedne laski jakie mieliście to dmuchane lub w jpg. a piersi jakie macaliście to jedynie z kurczaka
Pusty pokój, bez mebli (poza sofą i stoliczkiem), bez ozdób na ścianie - śmierdzi fejkiem.
@PanEmo
Teraz jest taka moda na biedę w pokoju...
Teraz jest taka moda na biedę w pokoju...
ja pierdole czlowieku, jednak dobrze robilem mijajac kazdy twoj post.
o ty chuju, czekałem do ostatniej sekundy na jakiś zwrot akcji!
laska rozjebana na tej sofie jak niemcy pod warszawą
o kurwa to było takie sadystyczne że będę mieć schizy do końca życia
myslalem o przypalaniu , wbijaniu szpilek , zootube, bukakke , zbiorowym gwalcie, ale nie o gownianym kocyku i podusi wstyd mi za was i za moje zboczone mysli
a co jeżeli gość na filmiku jest mistrzem troll'ingu i babka wybudzała się ze snu po pigułkach gwałtu, a on podłożył jej pod głowę(przez co wątpię czy wygodniej jej się leżało bo wyglądała jakby miała złamany kark) poduszkę nasączoną chloroformem, a kołdra ma wyciętą dziurę na wysokości jej dupy?
po przeczytaniu tego co napisałem zdałem sobie sprawę z tego jaki to nieśmieszny kwas. kariery tu nie zrobię.
po przeczytaniu tego co napisałem zdałem sobie sprawę z tego jaki to nieśmieszny kwas. kariery tu nie zrobię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów