18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pomocnik Św. Mikołaja 2009-06-13, 8:10
no i od razu jakoś fajniej
Zgłoś
Człapi 2009-06-13, 16:27
Czy w związku z tym ja także mogę ubiegać się o przerobienie pierwszej literki nicku na duże "C"?
Zgłoś
.................. 2009-06-13, 16:34
A nie można było o tym pomyśleć wcześniej? Teraz każdy u z małą literką będzie się domagał.
Zgłoś
A................t 2009-06-13, 21:43
czlapi napisał/a:

Czy w związku z tym ja także mogę ubiegać się o przerobienie pierwszej literki nicku na duże "C"?

Jego nie poprę, on mnie wkurza
Zgłoś
~Angel 2009-06-14, 10:48
Ja mam pytanko:
Gdzie się podział moj podpis i czemu nie mam go w edycji profilu?

Zgłoś
yarzapp 2009-06-17, 23:46
Mnie to irytuje, że czasami można posta edytować, a czasami nie, nieraz się zdarzało, że chciałem zedytować, świeżo napisanego posta (bo na przykład zauważyłem literówkę) i się nie da, od czego to zależy?
Zgłoś
Demoness 2009-06-18, 11:18
To ja mam takie pytanie...dlaczego jeśli wstawia się temat na harda, nie ma opcji wpisywania tagów?
W opisie nie zawsze pisze się przecież o tym, co na zdjęciu jest najistotniejsze, tzn. chodzi mi o słowa, dzięki którym można potem znaleźć, czy dane zdjęcie lub filmik już był.
Dla przykładu, dodawałam ostatnio zdjęcia z ataku tygrysa na człowieka w zoo - szukałam pod słowem "tygrys", ale nic nie znalazło, więc zdjęcia dodałam, przy czym okazało się potem, że taki temat już był inną nazwą, nie było w temacie ani w opisie słowa "tygrys" lub "zoo", więc pewnie trudno byłoby mi go odnaleźć
Chodzi mi o to, czy tagi nie byłyby przydatną funkcją, również na hardzie?
(chyba, że coś przeoczyłam )
Zgłoś
E................e 2009-06-18, 11:20
Demoness napisał/a:

Chodzi mi o to, czy tagi nie byłyby przydatną funkcją, również na hardzie?

jestem za, jak trzeba będzie to powpisuje tagi
Zgłoś
S................i 2009-06-19, 13:09
No a ja mam znowu co do gier prośbe

fajnie by było jakby osoby które mają tyle samo punktów na 1/2/ miejscu były pokazywane ex equo na pierwszym :O
Zgłoś
k................i 2009-06-23, 1:17
ostatnio coś się stało z podpisami, w tagach np [b] pojawia się [b:1] i pogrubienie szlak bierze
Zgłoś
lekto 2009-06-27, 18:25
Przydał by się dział paranormalne.

Temat: sadistic.pl/crying-boy-przeklete-malowidlo-vt17592.htm znalazł się w dale absurdy dnia codziennego, a to nie jest raczej codzienne. Super gdyby było by więcej takich tematów i przyokazji w odpowiedznim dziale do tego
Zgłoś
n................0 2009-06-28, 0:05
gdzie podział się hard?
Zgłoś
Centurion 2009-06-28, 0:09
Kliknij w zakładkę "Humor dla dorosłych" albo w "Twoje konto -> Preferencje działu Hard"

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
KieldW 2009-07-03, 22:59
yarzapp napisał/a:

Mnie to irytuje, że czasami można posta edytować, a czasami nie, nieraz się zdarzało, że chciałem zedytować, świeżo napisanego posta (bo na przykład zauważyłem literówkę) i się nie da, od czego to zależy?

Dołączam do pytania bo nie padła odpowiedź. Czemu czasem można, a czasem nie (zdecydowanie częściej niestety nie) edytować posty??? Czy to od czegoś zależy??? Moim skromnym zdaniem edycja postów powinna być standardem bo pomyłki się zdażają nawet najlepszym.
Pozdrawiam.
Zgłoś
.................. 2009-07-03, 23:01
Może częściej powinniście używać opcji Podgląd.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem