Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 11:38
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k................s 2017-03-17, 11:20
Czy napisał/a:

krzyks, nie ma dowodów, że to nie Ty.

tip.top, dziękuję za współpracę i szybką reakcję.

Ty tak serio? Nie ma dowodów, że nie Ty
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2017-03-17, 11:37
Dawniej donosili na zgłośnienawiść.pl, teraz się nie pierdolą i od razu dzwonią po prokuratorach.
Zgłoś
k................s 2017-03-17, 11:50
Strach zamieszczać filmy o samobójcach, bo ktoś to podciągnie pod nakłanianie do samobójstwa. Podobnie z biciem ludzi, murzynów itd...
Zgłoś
Conscribo 2017-03-17, 12:00 1
Czy napisał/a:

Szanowny administratorze, drodzy moderatorzy
Czy jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego na głównej stronie serwisu znajdują się materiały propagujące znęcanie się nad zwierzętami?
Przecież tu są dzieci!!!

Wiesz, kiedyś był taki tekst 'jak się nie podoba, to wypierdalać'
BTW, Witam ponownie
I skończ świrować, bo to żenujące jest.
Zgłoś
~Tołdi 2017-03-20, 20:15
Odpalam filmik. Szary ew czarny ekran playera i głos. Obraz wraca jak zaczynam scrollować ale przestając znowu znika. Problem mam tylko tutaj.
Zgłoś
mp0011 2017-04-09, 18:54 1
Będę to wklejał pod każdym spamem z YT...

Szanowni Administranci.

Korzystając z okazji pojawienia się kolejnego gównianego filmu, zwracam się z apelem o niezwłoczne wprowadzenie środków zaradczych, mających na celu zapobieżenie dalszego wykorzystywania resztek tego niegdyś zacnego portalu do promowania swoich kanałów na YT i nabijanie wyświetleń.

Na wstępie, proponuję, aby osoby bez 10 tematów z filmami na głównej nie miały możliwości wstawiania filmów bezpośrednio z YT. Chyba system jest w stanie pierwsze kilka wrzutek z YT wgrać na serwery (zachowując link do oryginału) i odtwarzać je z serwera Waszego, dopóki osoba wrzucająca nie udowodni ich jakości poprzez regularne wypływanie na główną? Potem filmy z serwera można skasować i zastąpić oryginałem z YT (bo link jest w BD)...

Sądzę, że brak możliwości wyświetlania filmów z YT, co przekłada się na brak adnotacji, subskrypcji, reklam, licznika wyświetleń i możliwości przejścia na kanał, zniechęci takie osoby i jednocześnie nie będzie nadmiernym obciążeniem dla chomików...

Z poważaniem...
Zgłoś
~Velture 2017-04-16, 8:55 4
Kod:
Notice: Use of undefined constant READ_HIST_TABLE - assumed 'READ_HIST_TABLE' in /home/sadistic/www/viewtopic.php on line 4

w każdym temacie na samej górze się pojawia.

Dodatkowo jak ktoś ma jakieś warny to czcionka ilości ostrzeżeń jest zwiększona i nachodzi na post:
Zgłoś
A................o 2017-04-16, 21:53
Velture,

A już myślałem, że mój adblock się gryzie znowu z przeglądarką.
Zgłoś
~Velture 2017-04-27, 12:51
Nie wiem czemu ale często mam tak, że jak wbijam w sadistic.pl/filmy to się pierdoli cała strona i jedne filmiki są malutkie a inne po chuju wielkie i nachodzą na inne do tego stopnia, że nie da się zmienić strony kliknięciem bo ostatni film jest tak jebitnie wielki, że zasłania numery stron.

Nie wiem od czego to zależy ale raz jest a raz nie.
Tylko w dziale z filmami. W poczekalni problemów nie ma.

Problem zaobserwowany na chrome, edge oraz ie.

Nie mogę edytować to dam kolejny post ze screenem bo znów mi się to zrobiło:

Zgłoś
O................k 2017-06-04, 19:06
Witam. Panowie i panie co się dzieje, że nie można wrzucać zdjęć? Mam kilka ciekawych materiałów i nie mogę ich wrzucić. Jak klikam w pomarańczowy przycisk "Kliknij tutaj aby wgrać zdjęcia i wstawić w treść posta." wyskakuje mi błąd, którego nie mogę tutaj wam przedstawić, ponieważ nie mogę dodawać linków, ale go opiszę.

Błąd Ogólny

W tej chwili nie można wykonać tej czynności.

Mogę wysłać wam screena, ale w prywatnej wiadomości. Ja robię coś nie tak czy to jakiś błąd?
Zgłoś
Ork.Fajny 2017-06-19, 17:04
W ramach oszczędności serwera proponuje usunąć dział Polityka i Religie.
Era politykowania na sadisticu skończyła się z dobre dwa lata temu i dzisiaj ten dział leży martwy i głównie służy jako hobby paru trolli, którzy udają autentycznych przedstawicieli lewicy i prowokują wszystkich którzy łapią się na ich haczyk. Czyli prawie nikt, bo prawie nikogo tam nie ma.
Ideą tego działu było wyczyszczenie polityki z głównej. Teraz ten dział jest zbędny bo nie ma już ludzi, którzy publikują za dużo. Ani nie ma też tematów pod którymi toczą się płomienne dyskusje na dwadzieścia stron.
Kasacja działu i modyfikacja regulaminu i zakaz tracenia czasu na pierdołowate mikro-tematy na temat tego co zrobił Jarek, Grzesiek czy Donald i będzie gites.
Zgłoś
TarczaKowadło 2017-06-19, 17:47
Na stronie głównej, z poziomu niezalogowanego użyszkodnika, w tagach znalazłem takie kwiatki, które prowadzą donikąd:

Zgłoś
s................s 2017-06-24, 12:54
Ork.Fajny napisał/a:

W ramach oszczędności serwera proponuje usunąć dział Polityka i Religie.

Gdzie ty byś się biedny napinał wtedy?
Zgłoś
lesiot 2017-06-26, 15:27 2
Ork.Fajny napisał/a:

W ramach oszczędności serwera proponuje

Weź się zdecyduj... o jakich oszczędnościach mówisz skoro:
Ork.Fajny napisał/a:

Czyli prawie nikt, bo prawie nikogo tam nie ma.

Ork.Fajny napisał/a:

Teraz ten dział jest zbędny bo nie ma już ludzi, którzy publikują za dużo. Ani nie ma też tematów pod którymi toczą się płomienne dyskusje na dwadzieścia stron.

Ork.Fajny napisał/a:

zakaz tracenia czasu na pierdołowate mikro-tematy

Wiesz co... najlepiej będzie jak w ramach oszczędzania serwerów sadistica, o które tak się martwisz usuniesz swoje konto.
Zresztą... dział o którym piszesz słusznie nie wyświetla się na głównej, więc omijanie go i nie wchodzenie tam jest zajebiście proste - skorzystaj z tego, zamiast nawet tu się kompromitować pisząc rzeczy które nawzajem sobie przeczą.
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2017-06-26, 21:27 1
W ramach oszczędności proponuję dać mi na 24 godziny możliwość usuwania kont użytkownikom. Zupełnie za darmo zrobię tutaj porządek.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem