18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Centurion 2008-11-29, 22:36
1. Opera jest zrypana, a dokładniej jej cachowanie i ten problem występuje na wielu stronach. Na dodatek olewa nagłówki serwera o odświeżaniu. Od którejś wersji nie nadaje się kompletnie do używania.
2. Nie.
3. Nie będzie miniaturek bo te zdjęcia ich nie posiadają. Zostaje jak jest.

Zgłoś
w................9 2009-02-06, 16:29
Chciałem zgłosić błąd z ostatniej chwili ;P

Kod:
Błąd Ogólny<br> <br> Couldn't retrieve user today data<br> <br> DEBUG MODE<br> <br> SQL Error : 1054 Nieznana kolumna 'user_allow_viewonline' w field list<br> <br> SELECT user_id, username, user_allow_viewonline, user_level, user_jr, user_lastvisit FROM phpbb_users u WHERE user_id != -1 AND user_session_time >= 1233847681 ORDER BY user_level = 1 DESC, user_jr DESC, user_level = 2 DESC, user_level = 0 DESC, username<br> <br> Line : 188<br> File : dowcipy.php
Zgłoś
Centurion 2009-02-06, 16:44
dzięki, już poprawione

Zgłoś
Centurion 2009-02-22, 20:09
Zmieniliśmy serwer, robię porządki w zdjęciach (przenosimy wszystkie zdjęcia na nasz serwer, żeby już więcej nie znikały )

Od dzisiaj możecie też wgrywać avatary na serwer

No i można komentować zdjęcia na stronie 'śmieszne foty' również będąc niezalogowanym

Zgłoś
kauah 2009-03-09, 15:43
Witam,

Istnieje możliwość dodania wyboru sortowania postów wg. np. liczby postawioncyh piw ?

[ Dodano: 2009-03-09, 18:24 ]
Oczywiście chodzi mi o posortowanie wewnątrz danej kategorii...
Zgłoś
Centurion 2009-03-12, 12:13
Dodałem sortowanie tematów w forum wg wyboru

Zgłoś
Centurion 2009-03-27, 22:47
Nowość

Scalane posty przy łączeniu dostają aktualną datę zamiast daty napisania pierwszego posta.
Jęsli temat zawiera tylko jeden post to również data napisania tematu zmieni się na aktualną.

Dzięki temu połączone posty będą widoczne.

Zgłoś
~Tołdi 2009-03-27, 22:52
Centurion napisał/a:

Nowość

Scalane posty przy łączeniu dostają aktualną datę zamiast daty napisania pierwszego posta.
Jęsli temat zawiera tylko jeden post to również data napisania tematu zmieni się na aktualną.

Dzięki temu połączone posty będą widoczne.

A może trochę większy dostęp do edycji swoich postów, tematów dla ~Sadystów? Też się przyda.

EDIT: Może by tak zrobić, że bez tagów nie można by było dodać posta, zaoszczędziło by to pracy dla Ciebie jak i dla mnie przy tagowaniu wszystkich tematów
Zgłoś
kauah 2009-03-28, 14:57
Witam,

dwie sprawy...

I. Prośba o dodanie linka bezpośredniego do sadistic.pl/upload.htm np. w linijce koło "Grupy Profil Użytkownicy..." ręczne wchodzenie na upload jest męczące.
II. Prośba o dodanie mozliwosci usuwania swoich postow przez sadystów ( linki ktore wrzuciłem a juz były sam bym mogł usuwac )
Zgłoś
luki24 2009-03-28, 14:59
przyłączam się do prośby kauaha,
Zgłoś
dawidfromhell 2009-03-30, 17:30
ja również jestem za
Zgłoś
Centurion 2009-03-31, 16:09
Link do upload jest wstawiony przy pisaniu posta i w szybkiej odpowiedzi
Kod:
Kliknij tutaj aby wgrać zdjęcia i wstawić w treść posta

Każdy zarejestrowany użytkownik może a nawet musi od tej pory dodawać zdjęcia w ten sposób.

Zgłoś
luki24 2009-03-31, 20:47
no dobra jest, ale co z tym usuwaniem?
Zgłoś
Centurion 2009-04-01, 14:58
Zmiany na forum

Wktórce zostaną zmienione następujące rzeczy:

1. Wszystkie nowe tematy (poza hardem) będą zamieszczane w poczekalni, zamieszczając temat w poczekalni będzie trzeba wybrać forum do której dany temat ma zostać przeniesiony po otrzymaniu conajmniej 3 piw i wyświetlony na stronie głównej.
Na stronie głównej tematy będa nadal sortowane po dacie napisania tematu więc im wcześnej nowy temat dostanie 5 piw tym wyżej będzie na głównej.

2. W forum "Humor Hard" każdy będzie mógł napisać nowy temat, jednakże tematy osób nie należących do grupy ~Sadyści będą podlegały moderacji i pojawiały się na stronie dopiero po zaakceptowaniu przeze mnie.

3. Każdy użytkownik będzie mógł usunąć swój temat w przeciągu godziny od jego napisania o ile nie będzie odpowiedzi w tym temacie.

Zgłoś
croco 2009-04-01, 18:16
Dobry pomysł z tym: 5 piw i strona główna, mi się podoba
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem