Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a................h 2018-12-25, 7:53
PowerBoBass napisał/a:

Do tego na wersji mobilnej przy próbie wejścia w temat z poziomu forum wyskakuje, że temat usunięty/nie istnieje.

Mam to samo na Safari.
Zgłoś
Widelecc 2018-12-26, 14:26
A ja chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób mam przeglądać ten portal, skoro od jakiegoś czasu numery stron są zasłonięte przez kretyńskie reklamy Toyoty, alleshitu czy czegokolwiek innego? Pół biedy żeby znikały po jakimś czasie, ale one pojawiają się od razu po wyświetleniu / odświeżeniu strony i nie zamierzają zniknąć ani po czasie, ani nawet po wejściu w baner?!
Zgłoś
T................3 2018-12-26, 15:52
Widelecc napisał/a:

A ja chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób mam przeglądać ten portal, skoro od jakiegoś czasu numery stron są zasłonięte przez kretyńskie reklamy Toyoty, alleshitu czy czegokolwiek innego?

Nie wiem... adblocka zainstaluj jakiegoś? Serio, pytasz o rzeczy tak oczywiste?
Zgłoś
~PowerBoBass 2018-12-27, 14:43
Na androidzie to nie jest tak oczywiste, nie każdy chce zmieniać przegladarkę przez jeden głupi portal. A userowi powyżej pewnie chodzi o wersję mobilną. Opcje są dwie. Albo w opcjach przeglądarki przełączyć na "wersja komputerowa" albo przy przeglądaniu na mobilnej zjechać całkowicie na dół strony i po 2 sekundach reklama znika. Nie trzeba jej otwierać.

PS nadal po wysłaniu posta z wersji mobilnej i kliknięciu "zobacz swojego posta" wywala komunikat, że temat nie istnieje. Czy może to ktoś poprawić wreszcie?
Zgłoś
Centurion 2018-12-27, 16:43
Tak

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
~PowerBoBass 2018-12-27, 17:27
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.

PS dziękuję.
Zgłoś
cyrulikXX 2018-12-27, 23:24
Nie wyświetlają sie filmiki wrzucone na sadolowy odtwarzacz.
Zgłoś
~PowerBoBass 2018-12-30, 5:23 8
Zwracam się z petycją o przywrócenie dawnej ikonki piwa z nagłówka tematu.
Zgłoś
a................h 2018-12-30, 6:07 1
PowerBoBass napisał/a:

Zwracam się z petycją o przywrócenie dawnej ikonki piwa z nagłówka tematu.

Jak kolega wyżej. Do tego miło by było uzyskać możliwość blokowania tematów przeklejonych z Youtube. Opcja "Dodaj z Youtube" w wersji mobilnej sadistica zdecydowanie nie prowadzi do niczego dobrego.
Zgłoś
~Velture 2018-12-30, 13:16 3
Podpinam się pod ikonkę piwa bo obecna ssie pałę a stara była fajna.

Do tego to wyblakłe serduszko co ma pokazywać ile osób dodało do ulubionych też jest chujowe.

Czasem daję 20-te piwo tylko po to aby wyjebać gówno z poczekalni i żeby wkurwiało was na głównej
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2018-12-30, 23:26 1
Tu coraz więcej rzeczy ssie pałę, włącznie z Tobą Welt.
Zgłoś
a................h 2018-12-31, 6:56
Nie mogę postawić nowego piwa w wersji mobilnej na Safari.
Zgłoś
~Velture 2019-01-05, 1:09
Centurion napisał/a:

W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

To ja sugeruję aby kurwa przestać wprowadzać te wszystkie zmiany tak szybko i tak bez ładu i składu bo to co się tutaj dzieje od kilku dni po prostu rozpierdala nam mózgi.

Rozumiem chęć modernizacji ale delikatnie i stopniowo a nie jakieś kurwa jak pod gimbusów na komóreczkach co w przerwie między histon a gegrą sobie oglądają sadola.

Czasem daję 20-te piwo tylko po to aby wyjebać gówno z poczekalni i żeby wkurwiało was na głównej
Zgłoś
~Angel 2019-01-05, 2:30 2

A ciebie ktoś pytał o zgodę na wprowadzanie zmian?
Zamiast dać czas jak zmiany zostaną wprowadzone i dopiero wtedy komentować to płaczesz jak pizda o wszytko.

Zgłoś
nespriv 2019-01-05, 16:40
Centurion napisał/a:

gdzie sie podział "najlepszy komenatrz" pod kazdym filmem?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem