Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
matt_ 2010-02-09, 23:13
aexalven, bo jestem sprytny ; ]
Zgłoś
Piotruś 2010-02-10, 1:33
Kiedyś była taka opcja w zakładce portal jak "dzień po dniu" gdzie można było oglądać tematy z danego dnia posegregowane pod względem piw.
Podobało mi to się ze względu jak na 2-5 dni wyjeżdżałem to mogłem sobie potem przejrzeć tematy dodane od np czwartku. Niby jest opcja "dodane dzisiaj", ale jak siadam po północy to już niezbyt jest to skuteczne. Teraz muszę przewijać portal dopóki nie znajdę czegoś znajomego i dopiero zaczynam oglądanie.
Jest jakaś szansa że to wróci w najbliższym czasie?
Zgłoś
a................c 2010-02-11, 10:18 1
Zlinczujta mnie, ale też byłabym za przywróceniam podglądu piwek...
Zgłoś
Lashlo 2010-02-14, 18:24
Pojawiło się coś takiego jak automatyczne tłumaczenie.
Zauważyłem 2 fakapy, więcej nie szukałem póki co:

1. Po wybraniu języka, zostaję automatycznie 'wylogowany', co do końca nie jest prawdą, bo po wybraniu polskiego staję się znów zalogowany.

2. Przy próbie zalogowania przy innym języku nie generuje się token.

Jak znajdę coś jeszcze to naskrobię.
Zgłoś
Centurion 2010-02-14, 18:53
Generalnie goście z zagranicy nie mają się rejestrować na tym forum, daliśmy im tylko możliwość przeglądania ogólnodostępnej części. Strony nie są tłumaczone na naszym serwerze tylko przez zewnętrzny serwer google, który widzi forum jako gość, dlatego logowanie też nie będzie działać.

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Lashlo 2010-02-14, 21:50
Ah so! To zmienia trochę postać rzeczy
Anyway, dzięki za wyjaśnienia.
Zgłoś
k................7 2010-02-22, 13:49
Powinien być warn za "widzialem to na wykopie" itd...
Zgłoś
matt_ 2010-02-22, 18:25
aexalven napisał/a:

Piwa w dziale było.pl nie powinny być naliczane.

popieram!
Zgłoś
Modliszka 2010-02-22, 20:57
To tylko piwa, niech sobie będą .... komu to przeszkadza
Zgłoś
Modliszka 2010-02-22, 21:06
Nie wiem czy to dobry argument aex, jeśli temat ląduje zaraz po wrzuceniu do było to dostanie od jakiś "nieogarnietych" kilka piw . Nie sądze aby wrzucali tu specjalnie duble gdyż zamiast piw otrzymają ostrzeżenie- tak skrupulatnie przyznawane przez naszych modków
Zgłoś
Ross Pierre Dolevas 2010-03-01, 15:38
Ja bym proponował wprowadzenie comiesięcznych symbolicznych opłat za prowadzenie konta. Zredukowałoby to ilość reklam i ilość dzieci (czy to wiekiem, czy rozumem) na forum. No bo ileż można...

PS. Wiem, że kiedyś była na ten temat ankieta, ale może teraz więcej użytkowników poprze ten pomysł.
Zgłoś
D................u 2010-03-01, 23:08
Zauważyłem, że są spore problemy z wyszukiwaniem tematów. Większośc wrzucających taguje tematy w sposób zupełnie niekojarzący się oglądającym z zawartością. Proponuję więc, aby umożliwić użytkownikom dodawanie tagów do tematów. Pozwoli to na łatwe określenie skojarzeń z zawartością i wyszukiwanie.
Zgłoś
marna 2010-03-02, 15:27
w ten sposób tematy będą miały po 60 tagów co wcale nie ułatwi ich szukania. sposób tagowania jest określony w regulaminie, jeśli coś jest nie tak to temat nadaje się chyba wtedy tylko do poprawki moderatorskiej.. i stanie się jasność
Zgłoś
Scarlet 2010-03-02, 15:36
nie wiem czy ktoś inny ma ten problem, ale mnie, mimo, że mam zaznaczoną opcję autologowania, prawie za każdym razem wyrzuca i muszę logować się od nowa. trochę to wkurzające. ale pewnie to jak zwykle tylko u mnie
Zgłoś
L................g 2010-03-03, 14:13
Melchiar napisał/a:

Ja bym proponował wprowadzenie comiesięcznych symbolicznych opłat za prowadzenie konta. Zredukowałoby to ilość reklam i ilość dzieci (czy to wiekiem, czy rozumem) na forum. No bo ileż można...

Jestem cholernie za!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem