Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:20
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lashlo 2010-04-07, 15:09
Kiedy ja tak nie kcę :<
Zgłoś
l................4 2010-04-07, 15:15
to ja nie moge pomóc ale myśle że to wina lastefem
Zgłoś
B................g 2010-04-12, 22:05 8
Mam jedną propozycje.
Każdy z was spotkał się pewnie z wielce oburzonymi na tym portalu, i jak wiadomo znana jest argumentacja że to użytkownicy tworzą portal jednak to portal z czarnym humorem i chciałbym zasugerować pewien dodatek podczas rejestracji.

Otóż byłby to test polegający na ocenie no ok 5 obrazków, i komunikat brzmiałby - sadistic to właśnie czarny humor jeśli powyższe obrazki w jakiś sposób urażają twoje uczucia polecamy zmienić portal by nie uprzykrzać sobie życia obrazą uczuć bo materiały tego rodzaju są tu często wrzucane i jednocześnie innym userom którzy właśnie po to się tu rejestrowali - by oglądać najczarniejszy z czarniejszych.

Może nie składnie gramatycznie,
Jednak coś w te gusta.
Ten test może nie tyle by elminował "motłoch" co uświadamiał jaki charakter ma ta strona, przecież chyba nie zależy administracji na ilości użytkowników jeno na jakości

A komentarze typu "humor humorem ale to przesada pojawiają się dosłownie wszędzie - od płyty Magika przez JP2 kończąc na Kaczyńskich.
Nie róbcie z tego portalu społecznościówki

Zgłoś
f................9 2010-04-12, 22:34
No, no, wszyscy użytkownicy powinni przechodzić testy z anal terror przed byciem dopuszczonym do pisania.
Zgłoś
Conscribo 2010-04-12, 23:57 1
a czy jest możliwe, żeby temat zawsze był na wierzchu, mimo przewijania stron z postami?
Zgłoś
Scarlet 2010-04-12, 23:58 1
co prawda nie wyeliminowało by tych, którzy nieopatrznie zabłąkali się do harda, obrońców praw zwierząt, dzieci i innych uciśnionych, no bo hardem na wejście nie możemy im rzucić, ale zawsze mogłoby to pomóc tym, którzy naprawdę znaleźli się na niewłaściwym portalu, gdyby ich czymś soczystym poczęstować
Zgłoś
R................x 2010-04-13, 0:36
Conscribo napisał/a:

a czy jest możliwe, żeby temat zawsze był na wierzchu, mimo przewijania stron z postami?

Miałem tak parę razy ale szybko znikało.
Zgłoś
W 2010-04-13, 10:24 1
taka moja inspiracja postem konia
kilka przykładowych teoretycznie kontrowersyjnych obrazków (od JP2, murzynów, grubasów, wypadku w smoleńsku, upośledzonych czy coś w tym stylu) i ostrzeżenie:
Jeśli powyższy materiał w jaiś sposób uraził Twoje uczucia, to bądź świadomy tego, że są to jedne ze "słabszych" rzeczy zamieszczonych na tym portalu. To forum z humorem najczarniejszym z czarnych. Jego użytkownicy nie potrzebują być nawracani. Aby nie uprzykrzać życia im, a przede wszystkim sobie, proponujemy nie zaglądać tu więcej.
pamietaj:
Zgłoś
Lashlo 2010-04-13, 10:50
To może od razu SŁOIK na dzień dobry? :]
Zgłoś
.................. 2010-04-13, 13:03
No to ja też wstawię zdjęcie zdziwionego kotka.

Zgłoś
I................d 2010-04-15, 14:10
Jak się kliknie opcje - 'oznacz wszystkie fora jako przeczytane' i później 'wróć do strony głównej' wywala komunikat 'No input file specified. ' i qpa.
Zgłoś
Conscribo 2010-04-15, 19:07 1
ja powtórzę pytanie - czy temat może być cały czas na wierzchu?
mimo przewijania str,ron z komentarzami, fajnie by było jakby filmik sobie leciał a nie ładował się od poczatku za każdym razem..
Zgłoś
h................u 2010-04-17, 12:49
Witam, sugeruje przejście na HTML5, gdyż tych filmików nie mogę odtwarzać na iphone, ipod touch, ani na ipadzie. Czy jest to możliwe do zrobienia i kiedy?
Zgłoś
patgaw 2010-04-25, 14:09
Ja chciałem tylko oprotestowac mojego warna, bo wrzucalem filmik dwa razy, i w tym okienku co wie rzuca pliki mi dzialal dobrze, a w temacie juz nie hulal.
mam nadzieje ze administartor sprawdzi to dwa razy wrzucalem go i ma mozliwosc zobaczenia histrorii edycji postu.
Zgłoś
Centurion 2010-04-25, 15:15
Usunąłem Ci ostrzeżenie.

Informacja: ze względu na zmiany w sposobie synchronizacji plików między serwerami filmy mogą się pojawiać z maksymalnie trzyminutowym opóźnieniem od momentu wgrania, pomimo tego że po wrzuceniu będą widoczne w podglądzie.

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem